|

Prisma artık çevrimdışı

Sosyal medyada fotoğraf paylaşanların favori uygulaması Prisma'ya yeni güncelleme geldi. Böylece 32 filtresi bulunan uygulamanın 16'sı artık çevrimdışı kullanılabiliyor. Fakat şimdilik sadece iOS kullanıcıları faydalanabiliyor.

Yeni Şafak
11:48 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:54 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma, iPhone'larda artık çevrimdışı çalışabiliyor.
Popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma, iPhone'larda artık çevrimdışı çalışabiliyor.

Fotoğraf düzenleme uygulamaları, sosyal medyada fotoğraf paylaşma çılgınlığının artması ile popüler hale geldi. Çekilen fotoğraflara paylaşmadan önce uygulanan filtreler, fotoğrafları daha ilgi çekici hale getirdi. Bildiğiniz gibi geçen ay yaptığımız haberde Prisma adında bir uygulamadan bahsetmiştik. Bu uygulamanın fotoğrafları birer sanat eserine dönüştürdüğünü ve sıra dışı filtreler sayesinde büyük ilgi gördüğünü ifade etmiştik.





Söz konusu bu uygulamanın en büyük sorunu şüphesiz internete bağlı çalışmasıydı. Lakin yeni güncellemeyle bu sorun ortadan kalktı. Yayınlanan son güncellemeyle birlikte Prisma artık çevrimdışı kullanılabiliyor. Kullanıcılarına toplamda 32 çeşit filtre sunan Prisma, yeni güncelleme sayesinde internet bağlantısı olmadan 16 filtreyi kullanma imkanı veriyor.



Günlük 4 milyon aktif kullanıcısı olduğu açıklanan uygulamanın bu güncellemesi şimdilik sadece iOS platformunda yayınlandı. Diğer yandan uygulamaya video ve 360 derece fotoğraf desteğinin de ekleneceği belirtildi. Fakat bu güncellemenin ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.



#Prisma
#Çevrimdışı
#Fotoğraf
#Filtre
#iOS
8 yıl önce