|

Prisma canlı yayına geliyor

Fotoğraflara uyguladığı filtreler sayesinde fotoğraf meraklılarının büyük ilgisini çeken Prisma, bu özelliğini videolar içinde uygulamıştı. Şimdi ise popüler uygulama, canlı yayında filtreleri kullanmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
17:52 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:53 - 10/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Prisma, popüler fitrelerini fotoğraf ve videodan sonra şimdi canlı yayında kullanılacak.
Prisma, popüler fitrelerini fotoğraf ve videodan sonra şimdi canlı yayında kullanılacak.

Prisma fotoğraflara uyguladığı farklı filtre seçenekleri ile gündeme gelmiş ve fotoğraf meraklılarının büyük ilgisini çekmişti. Sonrasında video özelliği ekleyen Prisma, videolara da bu görsel filtreleri ekleme imkanı sunmuştu.



Şimdi ise bu uygulama yeni bir mecrada daha bu özelliğini uygulamak için kolları sıvamış durumda. Yeni özelliğini canlı yayın özelliği ile buluşturacak uygulama kullanıcılarına nasıl bir görsel şölen sunacak merakla bekleniyor.



Bildiğiniz üzere Prisma uygulamasında canlı yayın özelliği yok fakat bu özelliği devreye sokmak için Prisma, Facebook canlı yayın özelliğini kullanacak. Böylece ünlü sosyal paylaşım platformu üzerinden canlı yayın yaparken kamera üzerinde beliren butona tıklayarak Prisma'nın filtreleri kullanılabilecek.



Lakin bu yeni özellik ne yazık ki tüm akıllı telefonlarda yer almayacak. Güncelleme ilk olarak iOS işletim sistemine gelecek. Fakat bu işlem zorlu bir işlem olduğundan iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlar arasında sadece iPhone 6S ve 7 kullanıcıları bu özellikten faydalanabilecek. Bu özellik Prisma'nın açıklamasına göre bu özelliği yakın zamanda Android cihazlarda gelecek.



#Prisma
#Android
#Canlı yayın
#iOS
7 yıl önce