|

PS4 paketinden bakın ne çıktı

Olay, Amerika’nın en büyük mağazalardan biri olan Walmart'ta geçiyor. Playstation 4 siparişi veren bir vatandaş, gelen paketi açtığında, PS4 yerine paket içerisinde taş buldu.

Yeni Şafak
15:24 - 28/12/2014 Pazar
Güncelleme: 13:26 - 28/12/2014 Pazar
Diğer

Bir yakınınıza hediye alıp onu mutlu etmeyi düşündüğünüzde her şeyin kusursuz olmasını istersiniz; çünkü amacınız karşınızdaki kişiyi hem şaşırtmak, hem de mutlu etmektir. ABD'de yaşayan Igor Baksht adlı adamın başına gelenlerse gerçekten şaşırtıcı.  13 yaşındaki yeğenini mutlu etmek için Walmart'tan 399 dolarlık Playstation 4 bundle paketini alan adam kutuyu yiğeniyle birlikte açtığında kutuda kaya parçalarının olduğunu görüp şoka uğradı.


Ürünü Walmart'a götüren Igor Baksht yetkililerin ilk aşamada kendisine inanmadıklarını; çünkü ortada bu garip durumu açıklayacak hiçbir kanıtın olmadığını söylüyor. Daha sonra ise mağaza müdürünün araya girmesiyle Igor Baksht'a yeni bir Playstation 4 bundle paketi verildi.


 Baksht bu tarz alışverişler yaparken mutlaka kutunun içeriğinin her şeyiyle tam olduğunu anladıktan sonra ürünü satın almak gerektiğini belirtiyor. Sonuç olarak bu tatsız olay tatlıya bağlandı.

#ps4 walmart
#ps4 sipariş
#ps4 kutu
9 yıl önce