|

Ronaldo ve Hugo aynı oyunda: Nereye çufçufluyoruz?

'Nereye çufçufluyoruz?' repliği ile hafızalarımıza kazınan çocukluğumuzun oyun kahramanı Hugo ile futbol yıldızı Christiano Ronaldo ortak bir proje için anlaştılar.

Yeni Şafak
16:28 - 5/06/2015 Cuma
Güncelleme: 23:25 - 5/06/2015 Cuma
Diğer

Belki genç okurlarımız için pek bir şey ifade etmiyor ama bugünlerde otuzlarını sürmekte olmak okurlarımız için 'nereye çufçufluyoruz?' derseniz anında Hugo belirir akıllarında. Hani Tolga ''Abimizin'' sunuculuğunda oynadığımız tren oyunundan bahsediyoruz.



İşte efsane oyunlarımızdan birisi olan Hugo'nun yapımcısı olan Hugo Games firması ile İspanyol futbol takımı Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo iki yıldızı aynı oyunda buluşturacak bir proje için anlaştılar.



''Ronaldo&Hugo Superstar Skaters'' ismini taşıyan ve hem Apple Store hem de Google Play'deki yerini alan oyun Las Vegas'ın ışıltılı caddelerinde geçiyor ve altlarındaki kaykayla paparazzilerden hızla kaçmaya çalışan Cristiano Ronaldo ve Hugo'yu yönetiyoruz. Kıyafetlerden, ayakkabılara kadar oldukça geniş kişiselleştirme seçeneklerine sahip olan oyunun grafikleri gerçekten etkileyici olmuş. Keza hem gündüz hem de gece modlarının olması da bir diğer güzel detay. Gizli yollar, trafik, kombolar, ödüller ve hatta hak edersek uçabilme gibi atraksiyonlar içerisinde zamanın nasıl geçtiğini anlamadan oynayıp duruyoruz oyunu. Zaten yorumlara bakmanız kafi ne kadar eğlenceli olduğunu anlamak için. Uygulama içi satın alma teklifiyle geldiğini de not olarak düşelim bu arada.



Android kullanıcıları

, iPhone veya iPad sahipleri ise

indirebilirler oyunu.

















#apple
#iphone
#android
#apple store
#oyun
#google play
9 yıl önce