|

Samsung Galaxy S7 edge, Note 7'ye büründü

Samsung'un piyasada bulunan en tepe seviye akıllı telefonu Galaxy S7 edge, artık yepyeni bir renge sahip. Note 7'nin fiyaskoyla sonuçlanmasının ardından hak ettiği ilgiyi göremeyen mercan mavisi rengi, bundan böyle Galaxy S7 edge'de de olacak.

Yeni Şafak
11:14 - 1/11/2016 Salı
Güncelleme: 11:25 - 1/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Samsung, ilk olarak Note 7 ile tanıttığı mercan mavisi rengini, S7 edge'de de kullanacak.
Samsung, ilk olarak Note 7 ile tanıttığı mercan mavisi rengini, S7 edge'de de kullanacak.

Galaxy Note 7'nin üretiminin durdurulması ve piyasadan geri toplanmasının ardından, Samsung'un elinde iki amiral gemisi kaldı: S7 ve S7 edge. Şubat ayında düzenlenen MWC 2016'da tanıtılan S7 edge, artık yepyeni bir renge sahip.



Mercan mavisi olarak adlandırılan bu rengi ilk olarak Note 7'de görmüştük. Hatta tanıtım filmlerinde ve fotoğraflarda ağırlıklı olarak mavi renkli Note 7'ler ön plana çıkarılmıştı. Fakat Note 7'nin fiyaskoyla sonuçlanması nedeniyle, bir hayli dikkat çekici olan bu renk de sönük kalmıştı. İşte Samsung, kullanıcıların oldukça beğendiği bu rengi şimdi de S7 edge'e getirdi.





Samsung'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, mercan mavisi rengine sahip Galaxy S7 edge'lerin 1 Kasım (bugün) itibarıyla teknoloji marketlerindeki raflarda yerini alacağını duyurdu.



Böylece Galaxy S7 edge, 6. rengine kavuşmuş oldu. Mercan mavisi renkli S7 edge, şimdilik dünya çapında seçili mağazalarda satışa sunulacak. Bu rengin, talep görmesi durumunda Türkiye'de de satışa sunulabileceği ifade ediliyor.








#Galaxy S7 edge
#Mercan Mavisi
#Mavi
#Galaxy Note 7
#Samsung
7 yıl önce