|

Samsung Galaxy S8 8 GB RAM ile gelebilir

2017 yılının başlarında resmiyet kazanması beklenen Samsung Galaxy S8 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesine göre Galaxy S8’de 8 GB RAM bulunacağı iddia ediliyor.

Yeni Şafak
11:17 - 26/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:20 - 26/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Görsel Samsung Galaxy S7 Edge'ye aittir.
Görsel Samsung Galaxy S7 Edge'ye aittir.

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S8 hakkında ortaya atılan iddialar arasında son olarak 8 GB RAM olacağı belirtiliyor. Ayrıca cihazda UFS 2.1 flaş depolama yongasının bulunacağı iddiası da yer

.



Samsung Galaxy S8 hakkında daha önce ortaya atılan iddialarda 6 GB RAM ve 256 GB dâhili depolama alanının bulunacağı ifade edilmişti. Fakat özellikle Note 7 skandalı sonrası şirketin S8'e daha fazla önem verdiği ve böylelikle Note 7 skandalını unutturmak isteyeceği söyleniyor. Galaxy S8'e Galaxy S8 Plus adını taşıyacak bir modelin eşlik edeceği ve bunun Galaxy Note 8'in yerini alacağı iddiası da dile getirilen iddialar arasında. 6 inç ekran taşıyacağı söylenen bu versiyonda çift arka kameranın bulunacağı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların Çin'in en büyük sosyal medya sitesi weibo üzerinde yapıldığını belirtelim.





Samsung'un yeni amiral gemisinin ABD ve Çin pazarında Qualcomm Snapdragon 835 işlemcinin bulunması, diğer ülkelerde ise Samsung'un kendi üretimi Exynos 8895 işlemcinin bulunması öngörülüyor. Android'in son sürümü ile gelmesi beklenen telefonda ayrıca Samsung Experience kullanıcı arayüzü işletim sistemini tamamlayacak. Akıllı telefonda Samsung'un Bibby (erkek) ve Kestra (kadın) adını taşıyan dijital asistanlarının da bulunacağı söyleniyor. Samsung S8 hakkında tüm iddialar bunlar olsa da resmi bilgilerin ilk olarak şubat ayı içerisinde ortaya çıkması bekleniyor.












#Samsung
#Galaxy S8
#8 GB RAM
7 yıl önce