|

Samsung Galaxy S8 ilk kez göründü

Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8 modeli ile ilgili bugüne kadar onlarca iddia ortaya atıldı. Fakat son sızan görsel ile cihazın tasarımı tam olarak netleşti.

Yeni Şafak
15:13 - 5/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 5/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

Samsung Galaxy S8 ile ilgili öğrenmediğimiz bir şey kalmazken, şirket bugüne kadar bilgi sızmaması için azami gayret göstermesine rağmen başarılı olamadı. Bugüne kadar telefonla ilgili birçok detay internete sızmıştı. Son olarak cihazın tasarımını gözler önüne seren bir fotoğraf ortaya çıktı.





Cihazın çerçevesiz bir ekranla geleceği biliniyordu. Sızan görselde daha önceki önceki konsept çalışmalarına benzer bir cihaz karşımıza çıkıyor. Kavisli ekranıyla zaten yanlarda çerçevesi bulunmayan cihazın alt ve üst kısmındaki çerçevenin oldukça inceldiği görülüyor. Menü ve fiziksel ana ekran tuşlarının tamamen kaldırılması ile Samsung logosu cihazın en alt kısmında kendine yer bulabiliyor. Cihazın üst kısmında ise fazla bir değişiklik yok.



Samsung Galaxy S8'in gerçek tasarımının bu olacağını kesin olarak söylemek imkansız ancak iddialar doğruysa buna yakın bir tasarım göreceğimizi söyleyebiliriz. Söz konusu görselin Samsung konusunda en otorite site olarak kabul edilen

üzerinde yayınlandığını da söyleyelim.










#Samsung
#Galaxy S8
7 yıl önce