|

Samsung J7 havada paniğe yol açtı

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok korktuğu şeylerden biri cihazın patlaması haline geldi. Samsung’un Note 7 faciası sonrasında güvenlik önlemleri arttırılmış olsa da bazı modellerde hala benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bu seferde Hindistan’da bir Samsung J7 havada paniğe yol açtı.

Yeni Şafak
11:16 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:24 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung J7 düşük fiyatı nedeniyle çok fazla tercih edilen bir model.
Samsung J7 düşük fiyatı nedeniyle çok fazla tercih edilen bir model.

Hindistan havayolu şirketi Jet Airways’in, Delhi’den Indore’ye uçuşu sırasında bir kadının çantasından dumanların yükselmeye başladı. Hindustan Times gazetesindeki habere göre Arpita Dhal isimli yolcunun çantasından dumanlar yükselmeye başladığında uçak havadaydı.

Arpita Dhal, uçakta bulunan görevlilere çantasında 3 adet telefon olduğunu ve Samsung J7 model telefondan dumanlar çıktığını söyledi. Uçağın yangın söndürücülerinin çalışmadığı durumlarda ise daha korkunç bir hal alarak adeta “havada panik” yaşadıklarını belirtti.

Görevliler kadına duman çıkan telefonu yangına neden olmaması için su dolu bir tepsiye koymasını istemiş.

Konu hakkında Samsung ve Jet Airways şirketleri tarafından hiçbir yorum yapılmadı.

  • Havayolu şirketi Hindustan Times’a, “Jet Airways ekibi durumun sorumluluğunu hemen aldı ve gerekli önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı” açıklamasını yaptı.

Samsung’un patlayan telefonlar konusunda sabıkası oldukça kabarık ve J7 modeliyle ilgili daha öncesinde de benzer şikayetler olmuştu.

#Samsung
#Uçak
#J7
6 yıl önce