|

Samsung Türkiye güncelleme tarihini açıkladı

Samsung Türkiye, akıllı telefonlar için Android 7.0 Nougat güncellemesinin geleceği tarihi nihayet açıkladı. Birçok ülkede dağıtılan güncelleme, Türkiye'de bu ay itibarıyla yayınlanmaya başlayacak. İşte Galaxy modellerinin Android 7.0 Nougat güncellemesini alacağı tarihler.

Yeni Şafak
15:21 - 10/02/2017 Cuma
Güncelleme: 15:21 - 10/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Samsung kullanıcıları, Android güncellemelerini rakiplerine göre geç dağıttığı için Samsung'a sitem ediyor.
Samsung kullanıcıları, Android güncellemelerini rakiplerine göre geç dağıttığı için Samsung'a sitem ediyor.

Samsung yine şaşırtmadı ve Android güncellemesini yayınlamakta gecikti. En güçlü rakiplerinin Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamasının üzerinden aylar geçti fakat Samsung için güncelleme sırası daha yeni geldi. Esasen geçtiğimiz haftalarda birçok ülke için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmıştı. Türkiye'deki Samsung markalı akıllı telefonlar için güncelleme tarihi ise yeni açıklandı.



Her gün aynı soru sorulduğu için rahatsızlık duyduğunu açıklayan Samsung Türkiye'nin Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, 8 Şubat itibarıyla teyit edilen güncelleme tarihini duyurdu:






Görüldüğü üzere Galaxy S7 ve S7 edge için Android 7.0 güncellemesi birkaç gün içinde dağıtılacak. Galaxy S6 ve S6 edge plus için güncelleme tarihi şubatın 3. hafta sonu, S6 edge için ise 4. hafta başı. Galaxy A (2016) serisi mayıs ayında, J serisi ise temmuz ayında güncelleme alacak.





#Samsung Türkiye
#Android
#Nougat
7 yıl önce