|

Sandık başına ücretsiz taşıyacak

Dünyanın önde gelen taşımacılık platformu Uber, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan referandum halk oylamasında sandık başına ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu. 05:00 - 23:59 saatleri arasında ulaşım hizmeti sağlayacak olan platform, her kullanıcıya iki kez ulaşım hakkı tanıyacak.

Yeni Şafak
11:12 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:58 - 12/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Uber kullanıcıları, sandık başına ücretsiz ulaşım sağlayacak.
Uber kullanıcıları, sandık başına ücretsiz ulaşım sağlayacak.

Popüler taşımacılık platformu Uber, 16 Nisan referandum halk oylaması için sandık başına gidecek Uber kullanıcılarını ücretsiz taşıyacağını duyurdu. Daha öncede birçok etkinlik için bu uygulamayı yapan platform, pazar günü de aynı sistemle halkı sandıklara taşıyacak.

Firma, tüm Uber kullanıcılarına 05:00 - 23:59 saat aralığında 30 TL’yi geçmeyecek şekilde gün içinde iki defa taşıma hakkı tanıyacak. UberXL araçlarını çağırmak için ise kullanıcılar, ödeme kısmına 'Promosyon Ekle' seçeneğinden 'REFERANDUM' kodunu eklemeleri gerekecek. Bu işlemi tamamladıktan sonra Uber kullanıcıları sandık başına ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.


Fakat, kullanıcılara ücretsiz ulaşım imkanı sadece UberXL araçları ile sağlanacak. Yani UberTaksi servisi söz konusu uygulamaya dahil olmayacak.

Firmanın devreye soktuğu bu uygulama sayesinde ulaşım imkanı olmayan kişiler sandık başına kolaylıkla ulaşabilecek. Ayrıca söz konusu uygulama yaşlı ve hastalar içinde büyük kolaylık olacak.

#Uber
#Sandık
#Referandum
7 yıl önce