|

Siyah iPhone 7 böyle görünecek

Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 7'nin siyah renkli olacağı iddia ediliyor. 4 yıl aradan sonra siyah renge dönecek olan Apple'ın yeni tepe modeli iPhone 7 işte böyle görünecek.

Yeni Şafak
14:05 - 1/07/2016 Cuma
Güncelleme: 11:05 - 1/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Siyah renkli iPhone 7 işte böyle görünecek.
Siyah renkli iPhone 7 işte böyle görünecek.

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 7'nin tanıtımına haftalar kaldı. Eğer çok büyük bir sorun yaşanmazsa yeni iPhone Eylül ayında tanıtılacak.



Önceki haberlerimizde tasarım detaylarının netleşmeye başladığını belirtmiştik. Öncelikle 3.5mm kulaklık girişi kalkıyor. Anten çizgileri daha üst noktalara çıkıyor ve arka kameranın lensi büyüyor. Tasarım olarak en belirgin farklar bunlar.



Bunların dışında yeni renklerin geldiğinden bahsedelim. Apple, iPhone modellerinde ilk kez lacivert rengine yer verecek. Ayrıca 4 yıldır tercih etmediği komple siyah renkli bir iPhone 7 geliyor. Böylece renk skalası iyice genişlemiş olacak. Tabii uzay grisi rengi de böylece tarihe karışacak. Altın ve Gül altın renkleri ise çok büyük ihtimalle devam edecek.



Tüm bu gelişmeleri değerlendiren bir ekip, siyah ve lacivert renkli iPhone 7'lerin nasıl görüneceğinin çalışmasını yaptı. Bilgisayar üzerinde tasarlanan bu telefonlar neredeyse gerçekten ayırt edilemiyor. Ayrıca çizimlerde iPhone 6s de kullanıldığı için arada çok büyük farklar olmadığını daha net görebiliyoruz.



İşte o görüntüler:










#iPhone 7
#Siyah iPhone
#Apple
#Akıllı telefon
8 yıl önce