|

Skandal olayların önüne geçecek uygulama

Popüler taksi çağırma uygulaması BiTaksi, kullanıcılarının güvenliğini üst seviyeye çıkaracak bir güncelleme getiriyor. Söz konusu güncelleme ile birlikte kötü sürücü, kullanıcılar tarafından bloklacanak ve kullanıcı ile bir daha eşleşemeyecek.

Yeni Şafak
12:12 - 19/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Yaşan skandal olayın ardından BiTaksi, güvenlik güncellemesi yayınladı.
Yaşan skandal olayın ardından BiTaksi, güvenlik güncellemesi yayınladı.

Popüler taksi çağırma uygulaması BiTaksi, geçtiğimiz ay bir yolcunun darp edilme skandalı ile çalkalanmıştı. Sosyal medyada da çığ gibi büyüyen olayın ardında platform, kullanıcılarına çözüm niteliğinde bir güncelleme getirdi.

Güncelleme ile birlikte uygulamaya birçok özellik eklendi. Sürücülerle sıkıntı yaşayan kullanıcılar, yeni özellikler sayesinde sorunlu sürücülerden kurtuluyor. Özellikle müşterilerin güvenliğini düşünen platforma gelen yeni özellik ile BiTaksi kullanıcısı, rahatsız olduğu sürücü bloklayabiliyor. Böylece bir sonraki araç çağırma işleminde bloklanan sürücü ile kullanıcı bir daha eşleşmiyor.

Buna ek olarak acil durumlar içinde önlem alan BiTaksi mobil uygulamasına, BiTaksi Müşteri Servisi'nin beni aramasını istiyorum butonunu ekledi. Bu sayede kullanıcılar, uygulama üzerinden hızlı destek alabilme imkanı bulacak.

Son olarak kullanıcılarını kalitesine, güvenliğine ve huzuruna oldukça önem veren BiTaksi, sürücülere yıldız vasıtası ile oylama sistemi getirdi. Bu sistem ile birlikte kullanıcılardan 1 veya 2 yıldız alan sürücüler otomatik olarak kullanıcılarla eşleşemeyecek ve bloklanacak.

#BiTaksi
#Güncelleme
#Güvenlik
7 yıl önce