|

Skype yenilendi

İnternet üzerinden iletişim ve telefon görüşmesi uygulaması Skype, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek amacıyla arayüzünü değiştireceğini ve yenileceğini açıkladı.

Yeni Şafak ve
09:32 - 2/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:31 - 2/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Dünya üzerinde yaklaşık 600 milyon kişi Skype kullanıyor.
Dünya üzerinde yaklaşık 600 milyon kişi Skype kullanıyor.

2011 yılında 8,5 milyar dolar karşılığı ABD’li yazılım şirketi Microsoft tarafından satın alınan ve onun çatısında işlemlerini sürdüren Skype, arayüzünü yenileyip geliştirerek kullanıcılarına seçtikleri renklerle veya süslemeli yazılarla attıkları mesajları ve görüntülü aramaları kişiselleştirebilme imkanı sunmaya hazırlanıyor.

Bununla birlikte kullanıcılar fotoğraf ve görüntü kullanarak önemli anlarını oluşturabilecek ve bunu iletişim halinde olduğu kullanıcılarla paylaşabilecek. Ayrıca, kullanıcılar grup sohbeti de yapabilecek ve bulundukları konumu da paylaşabilecekler.


Skype uygulaması içindeyken diğer kullanıcılarla Youtube linki paylaşılabilirken uygulamayı kullanırken aynı zamanda internette arama yapılabilecek veya diğer başka bir belirli siteye girebilecek.

Mevcut mesajlaşma ve görüntülü konuşma özelliklerinde herhangi bir değişiklik yapılmazken yenileme ilk olarak Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak. Birkaç hafta içerisinde iOS kullanıcıları için de kullanıma sunulması beklenen güncelleme işlemi için ise MacOS ve Windows kullanıcıları birkaç ay beklemek durumunda kalacak.

#Skype
#Android
#iOS
#Microsoft
7 yıl önce