|

Snapchat'e Snapcode özelliği geliyor

Ünlü sosyal paylaşım platformu Snapchat hem kullanıcıların işini kolaylaştıracak hem de ünlü markaların ilgisini çekecek yeni bir sistem getirmeye hazırlanıyor. Uygulamaya geçireceği Snapcode sistemi sayesinde kullanıcılar birbirini kolayca ekleyebilirken, her mecrada paylaşılabilme özelliği sayesinde daha fazla kişiye kolayca ulaşabilecek.

Yeni Şafak
11:51 - 1/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:52 - 1/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Snapchat, Snapcode uygulaması ile ünlü markaların ilgisini çekmeyi hedefliyor.
Snapchat, Snapcode uygulaması ile ünlü markaların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Snapchat her geçen gün farklı bir yenilikle kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Meraklılarının eğlenebilmesi için ve sosyal platformların da büyüyebilmesi için çalışan Snapchat, web sitelerini ilgilendiren yenilikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Snapcode olarak adlandırdığı bu kod sistemi ile Snapchat, internet sitelerine bağlantı verecek. Bu Snapcode'lar, kullanıcılar tarafından özel olarak tasarlanabilecek. Oluşturulan bu kodlara mobil cihazların kamerasına gösterildiğinde (WhatsApp Web) gibi kodun sahibinin web sitesine yönlendirilecek.




Snapchat, bu uygulamayı kullanıcıların daha fazla kişiye ulaşmalarını kolaylaştırmak için hayata geçiriyor. Ayrıca kullanıcılar tarafından oluşturulan Snapcode'lar her mecrada paylaşılabilecek ve mobil uygulama üzerinden okutulduğunda ise kodun sahibi sosyal ağ üzerinden eklenebilecek.



Snapchat bu uygulama sayesinde markalarla buluşmayı hedefliyor. Yakın zamanda Snapcode'lar, ünlü markaların reklam filmlerinde görülmesi muhtemel görülüyor. Yani Snapchat mecrasını genişletmek için yeni bir yöntem bulmuş gibi görünüyor.







#Snapchat
#Snapcode
#Sosyal medya platformu
7 yıl önce