|

Sosyal medyadan Aston Martin isteyen gence şaşırtan cevap

İngiltere'de fenomen olan bir Twitter kullanıcısı, sosyal medya üzerinden kurnazca bir taktik uygulayarak ünlü otomobil üreticisi Aston Martin'den spor araba isteme yoluna gitti. Twitter fenomeni, Aston Martin tarafından şaşırtıcı bir cevapla karşılaştı.

Yeni Şafak
15:22 - 31/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
İngiliz otomobil markası olan Aston Martin, lüks ve spor otomobilleriyle ön plana çıkıyor.
İngiliz otomobil markası olan Aston Martin, lüks ve spor otomobilleriyle ön plana çıkıyor.

Sosyal medyanın hayatımızdaki yeri ve hayatımıza yaptığı etki yadsınamaz. Hatta geçimini sosyal medya üzerinden sağlayanların sayısı da her geçen yıl artış gösteriyor. Hal böyle olunca, hatırı sayılır sayıda takipçisi bulunan bir Twitter kullanıcısı, ilginç bir yol izleyerek Aston Martin’den otomobil talebinde bulundu. Kurnaz gencin Aston Martin’in Twitter hesabından aldığı cevap ise bir hayli ilginç ve sürpriz oldu.

@SWatercolour isimli hesabın sahibi, geçtiğimiz günlerde ilginç bir tweet paylaşmıştı. Paylaştığı tweette şu ifadeler yer alıyordu:

Günaydın. Çekici erkek formu ve güçlü ürün yerleştirmeye rağmen bu bir sponsor tweeti değildir.


Tweeti paylaşan genç, ilerleyen günlerde hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı. Fotoğrafta bulunan duş jellerini üreten ünlü İngiliz firma Radox, hesabın sahibiyle iletişime geçti ve hoşuna gideceği bir paket yollayacaklarını ifade etti.

Bunun üzerine kurnaz gencin aklına dahice bir fikir geldi ve bu kez duş jelinin yerine hayalindeki Aston Martin’in çizimini koydu ve İngiliz lüks otomobil üreticisinden cevap beklemeye başladı.


Kısa süre sonra Aston Martin’in resmi Twitter hesabından bir cevap geldi. Cevapta; ‘isteğinizden biraz daha küçük bir araçla sizi mutlu edebilir miyiz?’ cevabı yazılıydı ve fotoğrafta bir Aston Martin maketi araç yer alıyordu.


Bunun üzerine hayalleri yıkılan genç maket de olsa Aston Martin’i beklemeye başladı. İngiliz otomobil üreticisi ise Twitter üzerinden verdiği sözü tuttu ve maket aracı gönderdi. Twitter fenomeni ise buruk zaferini bu şekilde kutladı…


#Aston Martin
#Twitter
#Sosyal medya
7 yıl önce