|

Spotify Obama’ya iş teklif etti

Amerika başkanlığı görevinin son günlerine giren Barack Obama’ya Spotify’dan iş teklifi geldi. Obama geçtiğimiz günlerde büyük bir hayranı olduğu Spotify’dan iş teklifi beklediğini söylemişti.

Yeni Şafak
16:24 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:12 - 11/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Spotify'ın kurucusu ve CEO'su olan Daniel Ek, resmi twitter hesabından attığı tweet ile Obama'ya seslendi ve Spotify'de çalışmaya davet etti. Hatta olayı bir adım daha öteye taşıyarak, Spotify üzerinde Obama için özel bir işe alım sayfası bile

. Söz konusu sayfanın başlığı ise ilginç: çalma listelerinin başkanı. Bu sayfada işe başvurmak için pozisyonun şartları yazılı durumda ve her şart Obama ile uyum sağlıyor. Nobel ödülü kazanmış olmak, ünlülerle yakın olmak ve en az 8 yıl boyunca bir ülke yönetmiş olmak gibi şartların yer aldığı sayfanın gayet ciddi bir dille hazırlandığı görülüyor.






Barack Obama geçtiğimiz günlerde Spotify'den iş teklifi beklediğini söylemişti. Bu sözlere Spotify tarafından verilen bu yanıtlara Obama'nın ne gibi karşılık vereceğini bilmiyoruz ama Spotify'daki koltuğunun hazır olduğunu söyleyebiliriz.



Barack Obama daha önce sosyal medya hesabından Spotify üzerinde oluşturduğu çalma listelerini de paylaşmıştı.




Obama'nın Ortadoğu mirası: 26 bin bombalı saldırı




#Barack Obama
#Spotify
7 yıl önce