|

Tesla Semi Truck'ı tanıtmaya hazırlanıyor

Tesla Motors’un CEO’su Elon Musk elektrikli kamyonun müjdesini Twitter paylaşımıyla verdi. Bu akşam düzenleyeceği büyük bir etkinlikle tanıtılacak olan elektrikli kamyon nakliye sektörüne yeni bir soluk getirecek.

Yeni Şafak
10:33 - 16/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:17 - 16/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Tesla Semi Truck fütüristik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Tesla Semi Truck fütüristik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Tesla, Model 3’ün geciken siparişlerini yetiştirmek için mücadeleye devam ediyor. Ancak bu Elon Musk’ın yeni bir elektrikli aracını tanıtmasına engel teşkil etmedi. Perşembe günü ilk kamyonunu tanıtacak olan Tesla’nın patronu Twitter aracılığıyla canlı yayın yapacaklarını duyurdu.


Geçtiğimiz günlerde ülkemize gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Elon Musk yeni elektrikli ve uzun mesafeli kamyonunu Perşembe akşamı tanıtacağını açıkladı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Bu yeni araç zihninizi kafanızdan temizleyip alternatif bir boyuta uçuracak’ gibi ilginç bir cümle kurdu.


Tesla elektrikli kamyonun aslında tanıtımı birkaç hafta önce yapılması planlanıyordu. Musk, Model 3’ün üretiminde aksaklıkların yaşanması, Porto Riko ve diğer kasırga bölgeleri için yardımlar nedeniyle gecikmelerin yaşandığını belirtti.

Tesla yeni elektrikli kamyonunun tanıtımını kendi web sitesi ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlayacak.


#Tesla Semi Truck
#Kamyon
#elektrikli
6 yıl önce