|

Titanfall 2 çıkış videosu yayınlandı

Yılın en beklenen oyunlarından biri olan Titanfall 2 için nihayet çıkış videosu yayınlandı. 28 Ekim’de piyasaya çıkacak oyunda efsane şarkı Bang Bang da yer alıyor.

Yeni Şafak
13:48 - 25/10/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 10:50 - 25/10/2016 الثلاثاء
Yeni Şafak

Birinci şahıs aksiyonu oyunu

Titanfall 2

, özellikle hikâye modu içermesi ve çoklu platform desteğinin yer alması nedeniyle büyük bir oyuncu kitlesi tarafından bekleniyor. Yapımcı firma çıkışına az bir süre kala oyun için yeni bir çıkış videosu yayınladı. İnceleme puanları ve aldığı değerlendirmelerde başarılı puanlar ile dikkati çeken oyunun yeni videosunda oyun içi görsellere pek yerilmedi. Bunun yerine Titanlar (oyundaki robotlar) ile Pilotlar arasındaki ilişkiye vurgu yapılması dikkat çekti. Fakat yayınlanan videonun en dikkat çeken ve ilgi çekici özelliği ise, oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment'ın çıkış videosuna özel bir orijinal şarkı yazması oldu.



Respawn Entertainment, sırf bu çıkış videosuna özel olarak Grace adlı sanatçıyla anlaşarak, Sony Bonno'nun 1966 yılında yazdığı “Bang Bang” şarkısının Titanfall 2 evrenine uyarlama bir versiyonunu yayınladı.

ABD'li şarkıcı-besteci Sonny Bono'nun bestelediği ve sözlerini yazdığı pop tarzında bir şarkı ilk kez 1966 yılında Cher tarafından seslendirilmiş, yayınlandığı dönemde 3 milyon satış rakamına ulaşmıştı. 2003 yılına gelinceye kadar unutulan efsane şarkı, o yıl Quentin Tarantino'nun yönettiği Kill Bill Volume 1 filminin açılış bölümünde duyulunca tekrar popüler oldu. Oyun için yayınlanan videoda şarkının kullanılması, oyun severler açısından güzel bir sürpriz.



Titanfall 2 28 Ekim 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. İşte

Titanfall 2 çıkış videosu

:




#Titanfall 2
#Titanfall 2 Video
#Titanfall 2 Bang Bang
#Bang Bang
٪d سنوات قبل