|

Tomb Raider 2015: Suriye'den Rusya'ya!

Lara Croft'a kavuşmamıza az kaldı!

Yeni Şafak ve
12:52 - 28/12/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:52 - 28/12/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

TPS denilince akla ilk gelen oyunlardan birisi olan Tomb Raider'ın yeni bölümünün PC çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.



2013 yılında çıkan Tomb Raider: A Survivor is Born ile birlikte geliştiriciliğini Crystal Dynamics'in yapımcılığını ise Square Enix'in üstlendiği efsane seri yine bu bölümle birlikte oynanış dinamiklerinden, grafiklerine ve bulmaca sistemine kadar köklü bir değişim geçirmiş ve çıktığın yılın en çok satan oyunlarından birisi olmuştu.



İşte A Survivor is Born'un üzerinden geçen 2 yıl ertesinde, 10 Kaım itibarı ile Xbox One ve Xbox 360'a özel olarak yayımlanan Rise of the Tomb Raider'ın PC platformuna geliş tarihi Steam üzerinden yayımlandı. Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki ay içerisinde oyun yayımlanacak. PS 4 platformu için ise bir bilgilendirme yok henüz.




Tomb Raider 2015'in 2013'ün devamı olacağını da bu vesileyle anımsatalım. Oynayanların bileceği üzere son oyun Japonya'da Himiko adasında geçmişti. Şimdiki macerasında ise ölümsüzlüğün peşine düşen Lara, yola Suriye'den çıkıp Sibirya'ya uzanıyor.



Konsept yine aynı olacak yalnız bu defa yorumlara baktığımızda bulmacaların daha sağlam zeka istediğini ve yetenek sisteminin (öldürme, hazine bulma vb. gibi çeşitli yollarla xp toplayıp uzmanlaşmamız) geliştirildiğini görüyoruz ki asıl önemli olan da bunlar zaten.



Evet; dediğimiz gibi Ocak 2016'da Windows'lara geliyor oyun, sevenlerine müjdeleyelim.



Oyun içi kareleri de verelim ki iştahınız artsın. :)




















#oyun
#lara croft
#tomb raider
#Rise of the Tomb Raider
8 yıl önce