|

Türk hackerlardan Hollanda çıkarması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya engel çıkaran ve Hollanda’da yaşayan vatandaşlarımıza yapılan kötü muameleye karşı Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.

Yeni Şafak
16:25 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:28 - 13/03/2017 Pazartesi
IHA
Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.
Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.

Hollanda'nın bütün devlet sitelerine büyük saldırıyı gerçekleştirdiğini duyuran ve yüzlerce Hollanda sitesini hackleyen Cyber Warrior Akıncılar grubu, hackledikleri sitelere Türkçe ve İngilizce olarak; hacklenen sitelerin anasayfasına Türk bayrağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koyup "Ey Avrupa, Siz demokrasi insan hak ve özgürlüklerinden bahseder durursunuz ama Büyük Türkiye korkunuz gerçek yüzünüz olan sömürgeci, ırkçı ve faşist haçlı zihniyetinizi ortaya çıkardı. Biz OSMANLI'yız, Biz TÜRKİYE'yiz, Biz AKINCILAR'ız" şeklinde mesaj bıraktı.



Konu ile ilgili açıklama yapan Akıncılar grubu, "Hollanda'nın bütün sistemleri devlet ve kurum siteleri hedefimizde bu saldırılarla onların hayatları felç edeceğiz. Eğer bize huzur vermeyeceklerse onlar da huzur içinde yaşayamayacaklar" dedi.


#Hollanda
#Cyber Warrior Akıncılar
#Hacker
7 yıl önce
default-profile-img