|

Türk yapımı bilim kurgu oyunu Tartarus

Türk oyun sektörü gelişmeye devam ediyor ve dönem dönem farklı yapımlar ortaya çıkıyor. Son dönemde popüler olan bilim kurgu oyunları arasında artık Türk yapımı bir oyun da yer alıyor.

Yeni Şafak
11:31 - 29/11/2016 Salı
Güncelleme: 11:36 - 29/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Abyss Gameworks adlı 7 kişilik bir ekibin Unreal Engine 4 ile geliştirmekte olduğu Tartarus adlı bilim kurgu oyunu Steam Greenlight'ta yeşil ışık alabilmek adına desteklerinizi bekliyor. FPS kamera açısıyla oynanan Tartarus, karanlık ve kısmen korkunç bir evrende geçen, aksiyon elementleri ile çeşitlendirilmiş bir bilim kurgu oyunu olarak nitelendirilebilir.



Abyss Gameworks'ün anlatımı ile Tartarus'un hikâyesi bu şekilde olacak:



  • 2230 yılında Maden Toplama ve Araştırma Gemisi TARTARUS (MRS TARTARUS 220478) güvenlik protokolünü hiçbir işaret vermeden Neptün yakınlarında aktifleştirir. Gemi mürettebatının tek şansı "köprü"ye ulaşıp tüm sistemleri sırayla yeniden başlatmak ve gemiyi Neptün'e düşmeden kurtarmaktır. Oyunumuzu geminin madencisi olan ve hiç bir mühendislik veya teknik eğitimi olmayan Cooper olarak oynuyoruz. Andrews ise bize gemimizi kurtarmak için yardım eden mühendis. Ancak bu göründüğü kadar kolay değil...

Tartarus'un

sayfasına bu linkten ulaşıp oyunuzu verebilirsiniz. Ayrıca oyunun resmi sitesine de

ulaşabilirsiniz. Aşağıda oyuna ait bir oynanış videosunu da görebilirsiniz.



Efsane oyun Duke Nukem geri dönüyor






#Abyss Gameworks
#Tartarus
#Bilimkurgu oyunu
#Bilim Kurgu
#Oyun
#Türk oyunu
7 yıl önce