|

Türkçe Counter-Strike: Cepten oynayın!

Android tabanlı akıllı cihazlar için Counter-Strike 1.6 geliştirildi.

Yeni Şafak ve
17:09 - 19/04/2016 Salı
Yeni Şafak

Piyasaya sürüldüğü 2000 yılından bu yana büyük küçük milyonlarca insan tarafından keyifle oynanan Counter-Strike 1.6'nın artık Android versiyonu çıktı.



Bildiğimiz üzere hali hazırda Google Play üzerinden Counter Strike Portable oyununa erişebiliyoruz. Lakin CS'nin bu sürümü, bildiğimiz bilgisayar versiyonlarına göre oldukça farklı. Alibek Omarov isimli bir programcının geliştirdiği sürümde ise CS 1.6'yı tıpkı bilgisayarda oynadığımız gibi Android cihazlarımızda

. (Üstelik menü ve oyun içi konuşmalar Türkçe)





Tabii bu Android versiyon, ultra popüler oyunun resmi bir sürümü değil. Programcı tamamen kendi imkanlarıyla yapmış. Videoda da gördüğümüz üzere oyunun bazı bölümlerinde takılmalar yaşanıyor. Eğer lisanslı bir şekilde yapılsaydı muhtemelen bu tür hatalar da olmazdı.



Yine aynı nedenden ötürü Counter-Strike 1.6 Google Play'de yer almıyor. Oyunu indirmek için bu

tıklamalısınız. Oyunu indirdikten sonra ise tam ekran olarak oyunu oynayabiliyor ve dokunmatik ekran üzerinden karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Fakat daha iyi bir oyun deneyimi için, Android cihaza Bluetooth klavye veya oyun kolu bağlamak gerekiyor. Zira dokunmatik ekran üzerinden 'headshot' (kafadan vurma) yapmak oldukça güç.



#counter-strike
#cs 1.6
#android
#akıllı telefon
8 yıl önce