|

Turkcell’den bedava internet müjdesi

Turkcell, dün akşam yaşanan mobil internet sorunuyla alakalı abonelerinin yüzünü güldürmek için Twitter'da anket başlattı. Anket sonucuna göre Turkcell, haftalık 1 GB ek internet paketini gün içinde abonelerine tanımlayacak.

Yeni Şafak
10:56 - 5/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Dün akşam saatlerinde yaşanan mobil internet sorunu, milyonlarca Turkcell abonesini etkiledi.
Dün akşam saatlerinde yaşanan mobil internet sorunu, milyonlarca Turkcell abonesini etkiledi.

Turkcell’de dün akşam saatlerinde yaşanan mobil internet sıkıntısı büyük ses getirdi. Mobil internette saatler süren yavaşlık ve bağlantı problemi, milyonlarca Turkcell kullanıcısının tepkisini çekti. Bunun üzerine Turkcell’den flaş açıklama geldi ve "Teknik bir çalışma nedeniyle yaşanılan durum bilgimiz dahilindedir" ifadesi kullanıldı.

Konuyla alakalı müşteri memnuniyeti konusunda hassas davranan Turkcell, dün akşam saatlerinde kullanıcıları için anket başlattı. Yaşanan sorundan dolayı özür dileyen Turkcell, kullanıcılarına telafi için 3 teklif sundu:


Meydana gelen sorun internette olduğu için haliyle büyük çoğunluk interneti tercih etti. Ankete yaklaşık 22 bin kişi katıldı ve yüzde 94 oranında ‘Haftalık 1 GB internet’ seçeneği tercih edildi. Anket sonucunda Turkcell’den yeni bir açıklama yapıldı ve durumdan etkilenen tüm abonelere gün içinde ‘Haftalık 1 GB ek internet paketinin’ tanımlanacağı müjdesi verildi.




#Turkcell
#İnternet
7 yıl önce