|

Tweetdeck ücretli oluyor

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarını üzecek bir sisteme geçiş yapmayı planlıyor. Şayet bu sisteme geçerse Twitter kullanıcıları aylık ücret ödemek zorunda kalacak.

Yeni Şafak
15:11 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 18:06 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Twitter'ın Tweetdeck'i için aylık 20 dolar alacağı iddia ediliyor.
Twitter'ın Tweetdeck'i için aylık 20 dolar alacağı iddia ediliyor.

Engadget'ın haberine göre Twitter, Tweetdeck'i ücretli yapmaya hazırlanıyor. Genellikle sayfa sahiplerini ve sosyal medya platformunu profesyonel olarak kullanan kişileri ilgilendiren durum, az da olsa standart kullanıcıları da etkileyecek gibi görünüyor. Çünkü bu yeni sistemin kullanıcılara 20 dolar kadar bir külfet getireceği iddia ediliyor.



Söz konusu paralı sistemin gelmesi ile beraber Twitter, kullanıcılarına detaylı araç ve istatistik hizmetleri sunacak. Bu istatistikler arasında Tweet'in kaç kişi tarafından görüntülendiği, hangi bölgelerin o tweet'i daha çok görüntülediği ve tweet zamanlama gibi özellikler yer alıyor.



Şayet normal kullanıcılar bu yeni hizmetlere para vermek istemiyorlarsa Twitter'ı ücretsiz kullanmaya devam edebilecek. Sosyal medya devinin ücretli sistemi ne zaman devreye alacağı ise henüz bilinmiyor.



#Twitter
#Tweetdeck'i
#İstatistik
7 yıl önce
default-profile-img