|

Ubisoft sevilen iki oyununu ücretsiz dağıtıyor

Ubisoft, Assassin's Creed 4 Black Flag ve World in Conflict oyunlarını ücretsiz dağıtıyor. Ünlü oyun yapımcısı, her iki oyunu indirmek için birer hafta süre veriyor. Oyunları yüklemek için Ubisoft'un kendi platformu Uplay'de ücretsiz üyelik oluşturmak gerekli.

Yeni Şafak
11:53 - 6/12/2017 الأربعاء
Güncelleme: 11:54 - 6/12/2017 الأربعاء
Yeni Şafak
2013 yılında piyasaya çıkan Assassin's Creed Black Flag oyununda 1715 yılı, yani ‘Korsanlığın Altın Çağı’ konu alınıyor.
2013 yılında piyasaya çıkan Assassin's Creed Black Flag oyununda 1715 yılı, yani ‘Korsanlığın Altın Çağı’ konu alınıyor.

Fransa merkezli oyun yapımcısı Ubisoft, sevilen oyunlarını yılın belli dönemlerinde oyunculara ücretsiz indirme hakkı tanıyor. Geçtiğimiz yıl 7 oyunu ücretsiz olarak dağıtan şirket, bu yıl da ilgiyle takip edilen 2 oyununu ücretsiz kullanıma açıyor.

Bu hafta başlayan kampanya kapsamında ilk olarak ‘World in Conflict’ oyunu 1 hafta süreyle ücretsiz olarak indirilebiliyor. Gerçek zamanlı strateji oyunu olan bu oyun 2007 yılında sadece bilgisayarlar için piyasaya sürülmüştü.

  • 1989 yılında geçen oyunda Sovyet Rusya ekonomik krizin verdiği etkiyle Batı Avrupa’yı istila ediyor. Oyunda bizden beklenen görev ise ABD ve NATO birlikleri olarak Avrupa’yı istiladan kurtarmak.
World in Conflict oyunu 4-11 Aralık tarihinde Ubisoft’un kendi platformu üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Ubisoft’un diğer sürprizi ise 2013 yılında piyasaya çıkan Assassin’s Creed Black Flag. Ünlü oyun yapımcısı, 1715 yılının yani ‘Korsanlığın Altın Çağı’ denilen dönemin konu alındığı oyunu 1 hafta süreyle ücretsiz olarak indirme imkanı verecek.

Assassin’s Creed Black Flag oyunu 11-18 Aralık tarihinde Ubisoft’un kendi platformu üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.
Bu oyun, 18 Aralık’tan sonra ise yeniden ücretli bir şekilde yüklenebilecek. Oyunun güncel fiyatının 70 TL olduğunu hatırlatalım.

Diğer taraftan bu yüklenen oyunları oynamak için belli bir süre yok. Yani ücretsiz sürüm indirildikten sonra sınırsız bir şekilde oynanabiliyor.


Oyunu indirmek için Ubisoft’un kendi platformu olan Uplay hesabına sahip olmak gerekiyor. Uplay hesabı oluşturduktan sonra ücretsiz oyunların sayfasına giderek ‘Register for PC’ yazısına tıklayarak kütüphaneye ekleniyor. Sonrasında ise aynı Steam’de olduğu gibi oyunu bilgisayara indirebiliyorsunuz.

#Ubisoft
#Assassin's Creed
#Oyun
#Ücretsiz
٪d سنوات قبل