|

Vine videolarınızı indirmek için son saatler

Vine bugün resmen kapılarını kapatıyor. Kısa sürede popüler ağlardan biri haline gelmeyi başaran ve eğlenceli kıs videoların yer aldığı platform üzerinde videolarınız varsa ve bu videoları yedeklemek istiyorsanız, bugün son gün: elinizi çabuk tutun!

Yeni Şafak
11:29 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:30 - 18/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Twitter, Vine platformunu kapatacağını duyurduğunda birçok kullanıcı buna tepki gösterse de karar değişmedi ve Vine resmen bugün kepenkleri kapatıyor. Bu platform üzerinde sıkı bir Vine kullanıcısı iseniz ve favori videolarınızı yedeklemek istiyorsanız, elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü platform kapatıldıktan sonra bunlara ulaşmanız imkânsız!



  • Uygulama üzerinden profilinize ulaşarak videoları kaydetme seçeneğini seçebilir ve böylece videoları telefona kaydedebilirsiniz. Arzu ederseniz indirme linki de oluşturabilirsiniz.

Vine kapatıldıktan sonra Vine'a özel kısa videoları artık Vine Camera adlı uygulama üzerinde Twitter hesabınızın üzerinden paylaşmaya devam edebileceğinizi belirtelim. Bugün itibarıyla Vine'ın mobil uygulaması, Vine Camera adını alacak. Twitter'ın Vine üzerindeki videoları ne kadar daha arşiv olarak saklayacağı bilinmiyor ama kullanıcılara 17 Ocak'tan önce videolarını arşivlemeleri istenmişti. Videoları Vine uygulaması veya masaüstü sitesinden indirebilir veya her birisini ayrı ayrı seçerek veya eleyerek e-posta iletisiyle hepsini birden alabilirsiniz. Eğer Vine videolarını siteden alırsanız; tüm yorumların, beğenilerin ve beğenilerin de kayıtları veriliyor. Ancak uygulamadan indirme yapanlar video dışında herhangi bir içerik elde etmiyor.





Vine platformunun kapatılması ile Vine Camera uygulaması da kullanıma bugünden itibaren sunulmuş olacak. Bu uygulama üzerinden çekilen videolar ya telefonda saklanacak veya Twitter'a yükleme şansı verilecek.





AK Partili Vekil Küçükcan: BBC algı operasyonu yapıyor Berlin sosyal medyaya savaş açtı



#Vine
7 yıl önce