|

WhatsApp yeni özelliğiyle Slack ve Microsoft Teams'e rakip olabilir

En popüler mesajlaşma uygulaması sıralamasında zirvede bulunan WhatsApp, diğer mesajlaşma uygulamalarının beğenilen özelliklerini kopyalamaya hazırlanıyor. Yeni özellik ile Slack gibi iş odaklı mesajlaşma yazılımlarına büyük bir darbe vurabilir.

Yeni Şafak
16:43 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:51 - 11/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Facebook son dönemlerde ciddi rakiplerinin beğenilen özelliklerini kendi bünyesine katarak büyük bir ilerleme kaydediyor. Örneğin Snapchat'in sevilen hikayeler özelliğini satın aldığı Instagram uygulamasına entegre eden Facebook, aylık aktif kullanıcı sayısını 5 kat artırmayı başarmıştı. Facebook şimdi de bir diğer satın aldığı uygulama olan WhatsApp üzerinde, ciddi rakiplerinden Slack ve Microsoft Teams gibi uygulamaların beğenilen özelliklerini deniyor.





WhatsApp'ın son beta sürümünde iş platformuna yönelik bazı ipuçlarının olduğu söyleniyor. Enterprise adı verilen bir WhatsApp platformun kullanıma gireceği belirtiliyor. Özellikle çalışanların kendi aralarında organize olmak adına kullanabileceği bu özellik Slack, Teams gibi uygulamalara alternatif bir platform olacak gibi gözüküyor. Söz konusu gelişme hakkında resmi bir açıklama yapılmadığını da hatırlatalım.




AKOM WhatsApp ihbar hattı kuruldu Facebook fotoğraflarınızı gizlice etiketliyor



#WhatsApp
#Slack
#Microsoft Teams
7 yıl önce
default-profile-img