|

WhatsApp'a beklenen özellik geldi

1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en büyük anlık mesajlaşma platformu konumunda bulunan WhatsApp'a yeni güncelleme geldi. iOS için yayınlanan güncellemeyle birlikte fotoğraflar üzerinde istendiği gibi değişiklikler yapılabiliyor.

Yeni Şafak
11:12 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:12 - 20/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncellendi. iOS platformuna özel yayınlanan güncellemeyle birlikte, milyonlarca kullanıcının merakla beklediği özellik artık WhatsApp'a da geldi.



Geçtiğimiz gün, Facebook'un sahip olduğu platformları iyice Snapchat'e benzettiğini kaleme almıştık. Bu platformlardan biri de WhatsApp… App Store'da yayınlanan son güncellemeyle birlikte WhatsApp fotoğrafları üzerinde düzenleme yapılabiliyor.








91 MB boyutundaki güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları artık WhatsApp'tan gönderdiği fotoğrafların üzerine yazı yazabiliyor ve emoji ekleyebiliyor. Dahası kalemle kendi istediğiniz gibi şekiller de çizebiliyorsunuz.





Ayrıca artık grup yöneticileri bir bağlantı paylaşarak katılımcıları gruba davet edebiliyor. Bunun için grup bilgisi ekranından 'gruba davet bağlantısı'na tıklamak gerekiyor.



Tüm bunların dışında WhatsApp'ta görsel anlamda da bazı yenilikler bulunuyor.



#WhatsApp
#iOS
#Güncelleme
#iPhone
8 yıl önce