|

WhatsApp'ta mesaj silme özelliği test ediliyor

Anlık mesajlaşma uygulamalarının lideri WhatsApp'a yepyeni bir özellik daha geliyor. Geliştiriciler tarafından test edilmeye başlanan bu özellik kapsamında karşı tarafa gönderilen mesajlar, o kişi okumadan geri alınabilecek. Uygulamaya yeni güncellemelerle birlikte 3 farklı özelliğin daha gelmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
11:10 - 3/02/2017 Cuma
Güncelleme: 11:13 - 3/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
2010 yılında piyasaya çıkan WhatsApp, 1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması.
2010 yılında piyasaya çıkan WhatsApp, 1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta hemen herkes birisine yanlış bir mesaj atmıştır. Atmak istediği mesajı yanlış kişiye yönlendirenlerin sayısı da bir hayli fazla. İşte bu nedenle birçok kişi WhatsApp'ta mesaj silme özelliğinin olmasını istiyordu. Bu istek nihayet gerçekleşmek üzere…



WhatsApp'ta uzun süredir beklenen mesaj silme özelliği, Android platformunda test edilmeye başlandı. Bu özellik kapsamında WhatsApp'ta karşı tarafa iletilen mesajlar, o kişi okumadan geri alınabilecek. WhatsApp'ta mesaj silme özelliği şimdilik geliştiricilere açık olan bazı beta sürümlerinde test ediliyor.





WhatsApp'ta test edilen bir başka özellik ise süreli konum paylaşma. Bu özellik ile birlikte bulunduğunuz konumu karşı tarafa 1, 2 ya da 5 dakikalık bir süre için paylaşabileceksiniz. Seçtiğiniz zaman aralığına göre konum paylaştıktan sonra kaldırılmış olacak.



Uygulamada beklenen iki farklı yeni özellik ise GIF ve çoklu fotoğraf paylaşma. Bildiğimiz üzere Android platformunda WhatsApp kullananlar hala uygulama üzerinde Giphy'den GIF arayarak karşı tarafa hareketli görüntü gönderemiyor. WhatsApp geliştiricileri işte bu özellik üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca WhatsApp'ta tek seferde 10 adet ile sınırlanan multimedya gönderme özelliğinin 30'a çıkması bekleniyor.






#WhatsApp
#Mesaj silme
7 yıl önce