|

Yeni Nissan Qashqai’nin özellikleri ve Türkiye fiyatı belli oldu

Yeni Nissan Qashqai tanıtıldı. Japonya merkezli otomotiv şirketi Nissan'ın sevilen modeli Qashqai'nin Türkiye tanıtımında aracın yeni özellikleri, motor seçenekleri ve fiyat listesi açıklandı. Nissan Qashqai'nin bu zamana kadar Türkiye'de 100 binin üzerinde sattığı vurgulandı.

Yeni Şafak
11:27 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:47 - 10/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Yeni Qashqai 92 bin ila 169 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
Yeni Qashqai 92 bin ila 169 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Türkiye’de en çok tercih edilen kompakt SUV modellerinden biri olan Nissan Qashqai yenilendi. Türkiye tanıtımı gerçekleştirilen yeni Qashqai, gelişen iç ve dış tasarımı, sahip olduğu yeni teknolojilerle dikkat çekmeyi başarıyor.

Yeni Qashqai’nin dış tasarımına baktığımızda, selefine göre daha dinamik olduğunu söyleyebiliriz. Aracın önünde, tıpkı X-Trail’de olduğu gibi V Motion ızgaralar göze çarpıyor. Ayrıca ortada konumlandırılan logonun daha büyük tasarlandığını söylemek mümkün. Yeni Nissan Qashqai’nin logosunun arkasında sürüş özelliklerini destekleyen radar teknolojisi bulunuyor.


Yeni Nissan Qashqai’nin içinde ise malzeme kalitesinin arttığı ve Premium’a yakın bir tasarım olduğu ifade ediliyor. Daha önce X-Trail gibi daha üst segment araçlarda kullanılan BOSE ses sistemi, Qashqai’nin dolu paketlerinde de standart olarak sunuluyor.

Qashqai, Nissan Intelligent Mobility desteğini sunarak da ön plana çıkıyor. Bu sistem, Nissan’ın geleceğe dönük olarak geliştirdiği teknolojileri barındırıyor. Yeni Qashqai’de bu çerçevede akıllı sürüş özellikleri sunuluyor ve daha güvenli ve daha konforlu sürüş taahhüt ediliyor:

  • > Şerit takip sistemi
  • > Yayaları algılayabilen acil fren desteği
  • > Yol durumuna göre otomatik ayarlanan süspansiyon

Yeni Qashqai’nin motor seçeneklerine 1.2 DIG-T benzinli, 1.5 dCi ve 1.6 dCi dizel motor seçenekleri bulunuyor. Benzinli motorda düz ve otomatik vites seçenekleri bulunurken, 1.5 litre hacimli motorda sadece düz vites, 1.6 litre hacimli motorda ise otomatik vites sunuluyor. Bilindiği üzere Nissan, otomatik viteste X-Tronic teknolojisini kullanıyor.

Visia, Tekna, Sky Pack, Design Pack ve Platinum Premium Pack paket seçenekleri bulunan yeni Nissan Qashqai, 92 bin TL ila 169 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


#Nissan
#Qashqai
7 yıl önce