|

YouTube’dan kaldırılan ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısı yeniden yayında

Bu yılın en popüler şarkıları arasında yer alan 'Gece Gölgenin Rahatına Bak', telif hakkı nedeniyle YouTube'dan kaldırılmıştı. Genç şarkıcı Çağatay akmanın çabaları sonuç verdi ve popüler şarkı YouTube’da yeniden yayınlanmaya başladı

Yeni Şafak
12:52 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı YouTube'da 210 milyondan fazla izlenmişti.
Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı YouTube'da 210 milyondan fazla izlenmişti.

Genç şarkıcı Çağatay Akman’ın Gece 'Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı, şüphesiz Türkiye’de bu yıla damga vuran şarkılar arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyada popülerleşen ve sonrasında radyolarda yankılanmaya başlayan bu şarkı, birçok kişinin de diline dolanmıştı. Şarkının popülerliği her geçen gün arttı ve yayıncı şirketin resmi YouTube hesabında toplamda 210 milyonun üzerinde görüntülenmeye ulaştı.

Fakat geçtiğimiz haftalarda söz konusu şarkı YouTube’dan kaldırılmıştı. Şarkının kaldırılmasına sebep olarak ise ANNA RF’in Jump şarkısındaki müziğin birebir alınması gösterilmiş ve telif hakkı talebi uygulanmıştı.


Fakat Çağatay Akman’ın söz konusu olay hakkındaki çalışmaları sonuç verdi ve popüler şarkı yeniden yayınlanmaya başladı. Genç şarkıcının bu yıla damga vuran şarkısını dinlemek isteyenler, sadece YouTube üzerinde 217 milyon kez görüntülenen şarkıyı dilediği gibi dinleyebilir.

#YouTube
#Telif hakkı
#Çağatay Akman
7 yıl önce