|

Musab Ekici: Beni görenin yüzü gülüyor

“İsimsizler” dizisindeki rolüyle tanınan ve çok sevilen Musab Ekici, Kaymakam Fatih’in makam şoförü Derman’ı canlandırıyor. Sokakta ve sosyal medyada aldığı tepkilerin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Ekici, "İnsanlar beni görünce mutlu oluyorlar, yüzleri gülüyor, ben de onlara gülümsüyorum" diyor.

Yeni Şafak
11:46 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:06 - 29/05/2017 Pazartesi
Diğer
İsimsizler dizisinin sevilen karakteri Derman'ı Musab Ekici canlandırıyor.
İsimsizler dizisinin sevilen karakteri Derman'ı Musab Ekici canlandırıyor.

'İsimsizler' dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Dizi, Virankaya'da kaymakamın şehit edilmesi üzerine görev başına geçen Kaymakam Fatih ve 7 kişilik ekibinin mücadelesini anlatıyor. Ülke için masa başı yerine ateş altını tercih eden Kaymakam Fatih'in ekibinin içinde yer alan Derman karakteri ise daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti. Eğlenceli halleri, komik replikleri ve vatansever tavrıyla bir fenomen haline gelmesi beklenen Musab Ekici'nin canlandırdığı Derman, Kaymakam Fatih'in makam şoförü olarak rol alıyor.

Sokakta yürürken insanların yoğun ilgisi ile karşılaştığını anlatan Musab Ekici, dizide son birkaç yılda yaşanan terör olaylarının yansıtıldığını ve anlaşıldığını söyleyerek projeyi kabul etme nedenini açıkladı. Hürriyet'in haberine göre; insanların kendisini görünce yüzlerinin güldüğünü ve mutlu olduğunu söyleyen Ekici, "Biz, birleştirici olmaya özen gösteriyoruz. Çabamıza ortak olsunlar ve bizi izlemeye devam etsinler. Bir milletin ana rahmidir vatan, bizi bağrına basan, bir tutan. Hepimizi yan yana tutar ayrıca. Ben de bu duyguyla hareket ediyorum her zaman" diye konuştu.


#İsimsizler
#Musab Ekici
#Özel harekat
7 yıl önce