|

TEOG sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak? MEB kesin tarihi verdi mi?

TEOG sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak sorusu son zamanlarda en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 26-27 Nisan tarihlerinde 1 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen TEOG sınavının sonuçları heyecanla bekleniyor. Sonuçların açıklanmamasıyla birlikte öğrenciler “TEOG sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak? sorusunu sormaya başladı. Gözler ise MEB’e çevrildi. Peki MEB, TEOG sonuçları ile ilgili kesin bir tarih verdi mi?

Yeni Şafak
09:21 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:27 - 29/05/2017 Pazartesi
Diğer
2017 TEOG sonuçları sorgulama ekranı.
2017 TEOG sonuçları sorgulama ekranı.
TEOG sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak? MEB tarafından TEOG sonuçları heyecanla bekleniyor. Okulların da kapanmasına çok az bir süre kala öğrenciler TEOG için geri sayıma başladı. Geçtiğimiz senelerde Haziran ayında başında açıklanan TEOG sonuçlarının yeniden aynı tarihte açıklanması bekleniyor. Peki MEB
TEOG sonuçları 2017
için kesin tarih verdi mi?
MEB tarafından TEOG sonuçları 2017 için net bir tarih gelmedi ancak geçtiğimiz seneler baz alındığında sonuçların yeniden Haziran ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.
Sonuçlar açıklandığında ise ilk olarak yenisafak.com adresinden öğrenebileceksiniz.
TEOG sonuçları e-Okul üzerinden açıklanacak

TEOG sonuçları yine her zamanki gibi e-Okul VBS üzerinden açıklanacak. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapanlar, sonuçlar açıklandığında TEOG sonuçlarına erişebilecekler.

TEOG’da dereceye giren öğrencilere yemek ikramı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce TEOG sınavlarında dereceye giren öğrencilere ve ailelerine yemek verildi.15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi öğrenci yurdu yemekhanesinde verilen yemeğe İlçe Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir, Abdulbari Alp, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.İlçede eğitimin geliştirilmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden İlçe Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, “TEOG sınavlarında ilçemiz okullarından dereceye giren öğrencilerin bu başarıları bizleri gururlandırmıştır. İlçe Eğitim Müdürlüğü olarak bu başarıda pay sahibi olan öğrenci, öğretmen, idareci ve aileleriyle yemekte bir araya gelmek istedik. İnşallah daha güzel başarılarda yine hep birlikte olacağız” dedi.


TEOG birincileri gezi ile ödüllendirildi

Kütahya’nın Domaniç Çukurca Beldesi Belediye Başkanı İlyas Tosun, TEOG sınavında ilçe genelinde birinci olan 8. sınıf öğrencilerini İstanbul gezi ile ödüllendirdi.Çukurca Belediye Başkanı İlyas Tosun, yaptığı açıklamasında, “İlçe genelinde okulumuz Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu olarak etkinlikleri ve başarıları ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. En son yapılan TEOG sınavında ilçemiz birincisi olan 8.’nci sınıf öğrencilerini sınıf olarak ödüllendirerek İstanbul’daki uluslararası park ve eğlence merkezi olan Vialand Tema Park’a gezi düzenledik. Üstün başarılarından dolayı başta okul müdürü olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

#TEOG
#TEOG sonuçları 2017
#MEB
7 yıl önce