|

Tişört baskı tasarımınızı kendiniz seçin

Gün içinde hepimiz dış görünümümüze özen gösteriyoruz. Günlük kıyafetlerimiz ise bu durumu tamamlayan en önemli parçadır.

Yeni Şafak ve
13:55 - 31/07/2017 Monday
Güncelleme: 15:50 - 7/12/2017 Thursday
Diğer
Tişört Baskı
Tişört Baskı
Giydiklerinizi özelleştirmek isterseniz de bunun için farklı yöntemler mevcuttur.
gibi özel tasarımlar ile günlük giyim şeklinizi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Sevdikleriniz ve kendiniz için tişört baskı yöntemini tercih edebilirsiniz. Tasarladığınız bir baskıyı tişört baskı yöntemi ile hazırlayarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Ayrıca gün içinde en sık yaptığımız şeylerden biri de tişört değiştirmek oluyor. Bu durumda en tercih ettiğiniz tasarımlarınızı bir arada toplayabilirsiniz.

Giydiklerimiz, yaptıklarımız gün içinde kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabiliyor. Kendinize özel hazırladığınız tişört baskı sayesinde gün içinde motivasyonunuzu yüksek tutabilirsiniz.

sayesinde istediğiniz konsepte uygun baskılar yapabilirsiniz. Turnuvalar, kulüpler veya topluluklar için istenilen desen ve renkte özel baskı yöntemleri uygulanmaktadır. Her hangi bir organizasyonda, örneğin doğum günü gibi özel günler için tasarladığınız tişört baskı tasarımlarını internet üzerinden siparişini verebilir ve adresinize kargo isteyebilirsiniz. Ülkemize Arasmus öğrenci değişim programı ile gelen yabancı öğrenciler özellikle
siparişlerini internet üzerinden verdikleri gözlenmiştir. Yurtdışında oldukça yaygın olan hoodie veya bizim dilimizle polar baskı yöntemlerini ülkemizde de yaptırmayı tercih etmektedirler.

Çocuklarınız, anneniz veya eşiniz bu fikri sevecektir. Birilerine özel olarak hazırladığınız bu hediyeler sağlığınızı da tehdit etmiyor. Cildinizin zararlı kimyasallara maruz kalarak zarar görmesini muhakkak ki istemezsiniz. Denetim ve kontrollerin altında güvenilir ürünler ve baskı firmaları tercih edilmelidir.

Bu konuda merkezi İzmir'de bulunan ve Türkiye'nin en kaliteli tişört baskı hizmetini nesilden nesile devam ettirmiş; Tshirt Atölyesi sahibi Şeref KARACA açıklamarda bulunmuştur:

Kalite bizim için oldukça önemlidir. Bu sayede müşteri memnuniyetini de elde ediyoruz. Sizleri düşünerek en doğru, en kaliteli baskı yöntemleri ile sizlere hizmet veriyoruz.

Özel tasarımlarınız olan tişört baskı teninize sağlık açısından olumsuz etkiler yaratmıyor. Bu açıdan gösterdiğimiz titizlik sonucunda tişört baskıda en iyi pozisyondayız.

Baskı alanında uzman olan firmamız dilediğiniz an hizmetinizdedir. Doğum gününe özel olarak yaptırmak istediğiniz baskının siparişini vermeniz yeterli. Kaliteli kumaşlara yapılan baskılar uzun süreli kullanımı ile sizlerin yanında.

Sağlığınızı tehdit altına alacak kimyasalları kullanmıyoruz. Maliyetten çok sizlerin sağlığını önemsiyoruz.

Özenle seçilen ipliklerimizden kumaş boyasına kadar her konuda sadece sizlerin sağlığı ve yaşam kalitesini düşünmek öncelikli hedefimizdir. Alanında uzman ekibimizle aile ortamında oluşturduğumuz kusursuz tişörtlerimizden hem şıklık hem de keliteli mükemmel bir sonuç alarak sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Makinede veya elde yıkanabilen, özel baskılı ürünlerimizi istenilen şekilde tasarlıyor ve hizmete sunuyoruz. Daha fazla bilgi için
web adresinizi ziyaret edebilirsiniz.
#tişört
#atölye
#özel baskı
7 years ago