|

TOKİ tarafından yaptırılan 94 dairenin kura çekimi yapıldı-Afyon haber

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 94 konut noter huzurunda yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Yeni Şafak
17:12 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 17:16 - 17/10/2017 Salı
IHA
TOKİ tarafından yaptırılan 94 dairenin kura çekimi yapıldı
TOKİ tarafından yaptırılan 94 dairenin kura çekimi yapıldı

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 94 konut noter huzurunda yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu. Bayat ilçesinde gerçekleştirilen TOKİ kura çekimine bazı aileler çocukları ile gelirken, aile üyelerinin bazıları ise kura çekimini kendisi değil yakınlarına yaptırdı.

TOKİ konutlarının başlangıcında başvuru sayısının azlığının kendilerini yıldırmadığını belirten Bayat Belediye Başkanı Kadir Üçer, "TOKİ konutları için ilk adımı attığımız zaman başvuru sayısı biraz düşüktü ama yılmadık. Şimdi bu konutların dışında 196 konut için başvurumuzu yaptık. Burada özellikle ilçemiz dışında yaşayan ve ilçeye geldiği zaman kalacak evleri olmayanlar başvurdu. Emekli olunca Bayat’ta kalmak isteyenler başvurdu. Bu da ilçemize geri dönüşün bir başlangıcı olacağına inanıyoruz" dedi.

Bayat Kaymakamı Muhammet Öztabak ise TOKİ konutlarının tüm ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, ilk kuraya Belediye Başkanı Kadir Üçer ile birlikte yaptı. 96 kişinin başvuruda bulunduğu 94 konutun kura çekiminde 2 kişi yedek sıralamada yer alırken diğerlerinin tamamı konut sahibi oldu.

#TOKİ
#Afyonkarahisar
#konut
#kura
6 yıl önce
default-profile-img