|

Trabzonspor: 1 - Atiker Konyaspor: 0 maç özeti ve gölü izle

Trabzonspor Atiker Konyaspor maçı özeti ve golünü izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Trabzonspor ile Konyaspor karşılaştı. Mücadelenin 90 dakikası beraberlikle tamamlansa da uzatmalarda Karadeniz ekibi golü buldu ve karşılaşmadan 1-0'lık skor ile üstün ayrıldı. Bu maçın geniş özetini, golü ve son gelişmeleri haberimizden sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
17:39 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:32 - 24/09/2016 Cumartesi
AA
Trabzonspor Atiker Konyaspor

maçı

özet

i ve golleri izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Atiker Konyaspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleden üstün ayrılan taraf 90+5 dakikadaki gol ile Trabzonspor oldu. Karşılaşmanın geniş özetini ve golünü haberimizde paylaştığımız bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte maçtan bilgiler.




Maçtan dakikalar

Spor Toto Süper Ligin 5inci haftasında Trabzonspor, sahasında Atiker Konyasporu 1-0 mağlup etti.



20inci dakikada Trabzonspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde ilk olarak Milosevic ardından da Rangelovun şutlarını Durica engelledi.



25inci dakikada sağ kanattan Zeki Yavrunun ortasında Muhammet Demirin kafa vuruşu, az farkla yandan auta gitti.



28inci dakikada Atiker Konyaspor'un kullandığı serbest vuruşta Meha uzaktan şansını denedi, top farklı şekilde auta çıktı.



37nci dakikada Mustafa Akbaş soldan ortaladı, savunmada Vukovicin ters vuruşu az farkla üstten kornere çıktı.



38inci dakikada Mehmet Ekici uzaktan şansını denedi, top farklı şekilde auta gitti.



45inci dakikada Douglasın serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topu 6 pas çizgisinin üzerinde Ali Çamdalı kaleye gönderdi, Onur topu kornere çeldi.



Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.



İkinci yarıdan dakikalar


49uncu dakikada sol kanattan Mustafa Akbaşın ortasında Sukun savunmanın arasından yaptığı kafa vuruşunda top kalecide kaldı.



56ıncı dakikada sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekicinin köşe gönderine yakın bir noktadan ceza sahasına gönderdiği ortaya Okay kafa vuruşunda, top yandan az farkla auta çıktı.



60ıncı dakikada ceza sahası dışında Beronun pasında topla buluşan Sukun kaleye gönderdiği sert şut, az farkla auta gitti.



71inci dakikada ceza sahası yayının üzerinden Muhammet Demirin kullandığı serbest vuruşta top kaleci Serkanda kaldı.



90ıncı dakikada sağ kanattan Zeki Yavrunun ortasına Yusuf kafayla yükseldi, vuruşu yandan auta gitti.



90 5'inci dakikada sol köşe çizgisinin önünden Yusuf Erdoğanın kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu: 1-0.


Karşılaşma Trabzonsporun 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı



ERSUN YANAL VE TERCÜMAN EKAL TRİBÜNE GÖNDERDİLDİ


Trabzonspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçın 53üncü dakikasında yaşanan bir pozisyona bordo mavili futbolcular itiraz ederken, Trabzonspor yedek kulübesinde hakem Serkan Çınara alkışla tepki gösteren tercüman Görkem Ekal, 4üncü hakem Abdülkadir Bitigenin uyarısıyla tribüne gönderildi. 68inci dakikada ise bu kez sağ kanatta Zeki Yavru ile Milosevic arasındaki pozisyonu Aitiker Konyaspor lehine kullanınca teknik direktör Ersun Yanal ve yedek kulübesi tepki gösterdi. Bunun üzerine hakem Serkan Çınar, Ersun Yanalı da tribüne yolladı.


#Atiker Konyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#Trabzonspor
#Maç özeti
#Maç golü
8 yıl önce