|

Trabzonspor Adanaspor maç özeti ve golleri izle - Süper Lig 14. hafta

Trabzonspor Adanaspor maç özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Adanaspor karşılaştı. Heyecan dolu maçta ilk yarı 1-1'lik skor ile tamamlandı. Maçın ikinci yarsında ise Adanspor'da Edgar Silva'nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla Trabzonspor farkı artırdı. Karşılaşmanın 75. dakikası 4-1'lik skor ile geride kaldı. İşte Trabzonspor Adanaspor maç özeti, golleri ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:26 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 21:41 - 9/12/2016 Cuma
AA
Trabzonspor Adanaspor maç özeti

ve gollerini izlemek isteyenler haberimizden faydalanabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Trabzonspor ile Adanaspor karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlanırken ikinci yarıda ise kırmızı kart ve goller oldu. Maçın 75. dakikası Trabzonspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile geçildi. Maçın bitmesinin ardından geniş özeti, golleri ve maç sonu açıklamalarını haberimizden görebilirsiniz.



mek için tıklayınız



Maçtan Notlar


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Adanaspor'u konuk eden Trabzonspor, son oynanan Kayserispor maçının ilk 11'ine göre 2 değişiklik ile sahaya çıktı.



Teknik direktör Ersun Yanal, Kayserispor maçında sakatlanan Uğur Demirok'un yerine savunmada Mustafa Yumlu'yu, orta sahada Bero'nun yerine ise Onazi'yi görevlendirdi.



Durica ile stoperde görev alan Mustafa Yumlu, son olarak Antalyaspor ile iç sahada oynanan ve 1-0 yitirilen maçta ilk 11'de görev alırken, Adanaspor karşılaşmasıyla 2 maçlık forma özlemini sonlandırdı.



- Castillo 5 maç sonra 18'de


Trabzonspor'da, ligin 8. haftasındaki Galatasaray maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavi sürecini tamamlayan ve takımla çalışmalara katılan Fabian Castillo, Adanaspor maçı ile 18 kişilik kadroda 5 maç aradan sonra yer buldu.



Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan Sheydaev ve Akakpo, Adanaspor karşısında 18 kişilik kadronun dışında kalırken bu oyuncuların yerine Castillo'nun yanısıra Mustafa Akbaş kendine yer buldu.



Bordo-mavili taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Büyük boşlukların olduğu statda karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi.



Öte yandan, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, karşılaşmayı Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile izledi.





-Adanaspor cephesi


Adanaspor'da 2-0'lık Gençlerbirliği yenilgisinin ardından teknik direktör Krunoslav Jurcic ile yolların ayrılmasıyla takımın başında sahaya altyapı sorumlusu Eyüp Arın çıktı. Arın, Gençlerbirliği karşılaşmasına göre takımda 2 oyuncu değişikliğine gitti.



Adanaspor'da Tevfik Altındağ ve Renan Da Silva'nın yerine Vinicius ile Bekir Yılmaz forma buldu.



Maçtan Dakikalar


Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Trabzonspor-Adanaspor karşılaşmasının ilk yarısı 1-1 tamamlandı.



17. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağdan ceza yayı üzerine pasında, Mehmet Ekici'nin düzeltip vuruşunda kaleci Hayrullah Mert Akyüz'un yumruklayarak uzaklaştırmak istediği top Yusuf Erdoğan'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun kaleye göndermek istediği meşin yuvarlağı kaleci bu kez yatarak kontrol etti.



20. dakikada Güray Vural'ın soldan ceza sahası içerisine ortasında defansın uzaklaştırmak istediği top önünde bulan Onazi'nin şutunda, meşin yuvarlak savunmadan sekti. Seken topu bir kez daha alan Onazi'nin vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.



22. dakikada Onazi'nin ara pasında ceza sahası içerisine giren Yusuf Erdoğan'ın sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.



25. dakikada Renan Diniz'in soldan ceza sahası içerisine yerden pasında, Edgar Da Silva'nın gelişine vuruşunda top üsten auta çıktı.



35. dakikada Adanaspor defansında Renan Foguinho'nun hatalı geri pasında araya giren Yusuf Erdoğan, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden düzgün vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0



40. dakikada kazanılan faul atışında, Magaye'nin sağdan ceza sahası içerisine ortasında, iyi yükselen Renan Foguinho'nun kafa vuruşunda yerden seken top filelere gitti: 1-1



43. dakikada kazanılan faul atışında, Magaye'nin sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Onur Kıvrak topu yumruklayarak uzaklaştırdı.



Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.



Stat: Hüseyin Avni Aker



Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Erdinç Sezertam



Trabzonspor: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Durica, Güray Vural, Aytaç Kara, Okay Yokuşlu, Onazi, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, N'Doye



Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Ramos, Magaye, Bekir Yılmaz, Digao, Edgar Da Silva, Renan Diniz, Vinicius, Renan Foguinho, Koman, Roni



Gol: Dk.35 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor) Dk.40 Renan Foguinho (Adanaspor)



Sarı kart: Dk.39 Durica (Trabzonspor)







#adanaspor
#Futbol
#Maçtan notlar
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
#Trabzonspor
7 yıl önce