|

Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle- Canlı skor takibi

Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor evinde Alanyaspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk 11'lerini, takımlardan son gelişmeleri, canlı izleme ve skor takip sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
19:09 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 19:27 - 20/02/2017 Pazartesi
Diğer
Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle
Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle

Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam Trabzonspor ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Çıkışını sürdürmeyi hedefleyen Trabzonspor zorlu mücadeleden 3 puan almanın planlarını yapıyor. Saat 20.00'da başlayacak Trabzonspor Alanyaspor maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşmadan son gelişmeleri ve canlı skor bilgilerini ve ilk 11'leri haberimizden görebilirsiniz.








Trabzonspor'da hedef 5'te 5 -

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçını kazanarak 5'te 5 yapmayı hedefliyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında kabus gibi bir dönem geçirmesinin ardından ikinci yarıda fırtına gibi esen bordo-mavililer, deplasmanda Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı 1-0, sahasında oynadığı ilk maçta Gaziantepspor'u 4-0 ve deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 yenip ligde 176 hafta sonra üst üste 4 maç kazanma başarısı göstermişti. Bordo-mavililer, yeni stadyumunda Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça yükseltmeyi hedefliyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı son 4 maçı da kazanıp elde ettiği 12 puan ile 7 basamak birden yükselerek 6. sıraya yerleşen Karadeniz ekibi, Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek ligin üst sırasıyla arasındaki puan farkını kapatmayı planlıyor.



Yanal, kazanan kadroyu bozmayacak -

Spor Toto Süper Lig'de 4 haftadır kazanan kadroyu bozmayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor karşısına da aynı kadroyla çıkmayı planlıyor. Forvet hattında N'Doye ve Rodallega arasında kararsızlık yaşayan deneyimli teknik adam, son haftalarda olduğu gibi yine N'Doye'den yana tercih kullanması bekleniyor.


Ersun Yanal'ın yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Onur, Pereira, Durica, Uğur Demirok, Mas, Okay Yokuşlu, Onazi, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'Doye."



5 oyuncu sarı kart sınırında- Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak, Aytaç Kara, Uğur Demirok, N'Doye ve Rodallega sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.



Trabzonspor'da rehavet uyarısı -

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında ilk 4 maçı kayıpsız geçen Trabzonsporun teknik direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde 'havaya girmeyin' uyarısı yaptı. Ligin ikinci yarısına Bursaspor galibiyetiyle başlayan, ardından sırasıyla Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlısporu mağlup eden bordo mavililer, yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Spor Toto Süper Ligin 21inci haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonsporda teknik direktörü Ersun Yanalın maç öncesi futbolcuları uyardığı öğrenildi.



"SAĞLAM ADIMLARLA YOLA DEVAM"

Yakaladıkları seriyi devam ettirmek için sağlam adımlarla ilerlemeleri gerektiğini futbolcularına anlatan Yanal ın, "4 maçta alınan galibiyet sonrası havaya girmeyeceğiz. Yere sağlam adımlarla basarak yolumuza devam edeceğiz" dediği kaydedildi. Yanal'ın Aytemiz Alanyaspor'un ikinci yarıdaki maçlarının analizlerini de yaparak, futbolcularuna rakibin zayıf noktalarını anlattığı ifade edildi.



BERO ŞANS BEKLİYOR

Trabzonsporun Antalyada gerçekleştirdiği devre arası kamp döneminde sakatlığı nedeniyle ameliyat olan, ardından takıma katılan Matus Beronun tamamen iyileştiği ve teknik direktör Ersun Yanaldan forma beklediği öğrenildi. Son olarak 22 Aralık 2016da Ziraat Türkiye Kupasında Kızılcabölükspor ile oynanan maçta forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, Spor Toto Süper Ligin 21inci haftasında oynanacak Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının kadrosunda yer almayı arzuluyor.



TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ve çeşitli kampanyalarla 20 Şubatta oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarların tribünleri doldurması için seferber oldu. Spor Toto Süper Ligin 19uncu haftasında Medical Park Arenada oynanan Gaziantepspor maçının ardından tribün cezası verilmesi nedeniyle Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında birçok taraftarının desteğinden mahrum kalacak bordo mavililerde, gerek kulüpten, gerekse de yönetimden taraftarların takımı yalnız bırakmamaları ve yakaladıkları çıkışı sürdürmek adına desteğin devam etmesi gerektiği yönünde çağrılar yapılıyor.


#Trabzonspor
#Alanyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#canlı skor
#canlı maç izle
7 yıl önce