|

Trabzonspor Malatyaspor maçı canlı izle! TS Malatya maçı canlı skor

Trabzonspor Malatyaspor maçı canlı izle, canlı skor takibi ve canlı anlatımı haberimizde. Süper Ligin 9. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor evinde Akhisar Bld 6-1 mağlup olunca Ersun Yanal takımdan gönderildi ve takımın başına Rıza Çalımbay getirildi. İşte TS Malatyaspor maçı canlı...

Yeni Şafak
15:42 - 21/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:49 - 21/10/2017 Cumartesi
IHA
Trabzonspor Malatyaspor maçı canlı izle, canlı skor takibi ve canlı anlatımı haberimizde.
Trabzonspor Malatyaspor maçı canlı izle, canlı skor takibi ve canlı anlatımı haberimizde.

Süper Ligin 9. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Malatya’ya geldi. Bordo-mavili kafileyi, Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçak ile geldiği Malatya’da bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Kaleci Onur Kıvrak ve golcü Burak Yılmaz’dan imza alan taraftarlar, takımın yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a ise özel ilgi gösterdiler. Çalımbay, sakatlığı süren Kucka ve 4. kaleci Arda dışında tüm oyuncuları Malatya’ya getirirken, Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki on birin ise, Onur, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Okay, Onazi, Sosa, Yusuf Yazıcı, Olcay (Castillo), Burak Yılmaz’dan oluşmasının beklendiği öğrenildi.


TRABZONSPOR MALATYASPOR CANLI





Ev sahibi takımda Aytaç ve Azubuike forma giyemeyecek

Süper Lig’in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Kucka Okay, Olcay, Mas, ve Burak Yılmaz sarı kart sınırında bulunuyor. Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor’da ise orta saha oyuncuları Aytaç Kara ve Godzon Azubuike sakatlıklarından dolayı yarın ki maçta forma giyemeyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak Evkur Yeni Malatyaspor, bugün yaptığı son çalışma ile bu maçın hazırlıklarını tamamladı.Ameliyat olan Aytaç Kara dışında tüm futbolcuların katıldığı sabah antrenmanında Trabzon maçının taktiğini uygulayan Erol Bulut, maç kadrosunda değişikliğe gitti.

Trabzonspor karşısında orta sahanın iki önemli ismi Aytaç ve Azubuike forma giyemeyecek. Bulut’un orta sahada bu iki oyuncunun yokluğunda Murat Yıldırım ve Barazit’e görev vereceği belirtildi. Genç teknik adamın geçen hafta cezalı oldukları için takımdaki yerlerini alamayan sağ bek Issam Chebake ve sol bek Rahman Buğra Çağır’a ise ilk on birde şans vermesi bekleniyor.

"Takım olarak her anlamda bu maça hazırız"

21 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor müsabakasında Malatya Stadyumu’nun büyük bir bölümünün dolması bekleniyor. Salı günü satışına başlanan maç biletlerinin de önemli bir bölümünün tükendiği öğrenildi.Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilgiyi telafi etmek için Trabzonspor’u yenmeleri gerektiğini söyledi.Sahalarında kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını kaydeden Gündüz, “Ligde her geçen hafta takvim zorlaşıyor. Takımların kaybetme lüksü ortadan kalkıyor. Bizim de puan almamız gereken bir hafta var önümüzde. Trabzonspor bir kan değişikliğine gitti ve bu maça dönüm gözüyle bakıyorlar. Bizi kendi durumumuz ilgilendiriyor. Çıkıp taraftarımız önünde bu maçı kazanmak istiyoruz. Takım olarak her anlamda bu maça hazırız. İnşallah galip gelip yolumuza daha moralli bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.


#Trabzonspor
#Malatyaspor
#Süper Lig
6 yıl önce
default-profile-img