|

Trabzonspor Osmanlıspor maçı saat kaçta? Trabzon Osmanlı canlı izle

Trabzonspor Osmanlıspor maçı saat kaçta başlayacak? Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Mücadeleyi canlı izlemek ve son gelişmeleri takip etmek için haberimize bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
22:55 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 23:43 - 18/11/2017 Cumartesi
Diğer
Trabzonspor Osmanlıspor canlı izle
Trabzonspor Osmanlıspor canlı izle
Trabzonspor Osmanlıspor
maçı saat kaçta? Trabzonspor Osmanlıspor maçının canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacak iki ekipten son gelişmeleri, maç istatistiklerini ve açıklamaları haberimizden bulabilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.
Osmanlıspor Karadeniz'de puan arayacak

Osmanlıspor, Süper Lig'in 12. haftasında saat 16.30'da deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Medical Park Stadı'nda oynanacak müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Lige istediği başlangıcı yapamayan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Osmanlıspor, 8 puan ve averajla 17. sırada yer alıyor. Mor-sarılılarda eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktörlük değişikliğine giderek takımın başına Rıza Çalımbay'ı getiren Trabzonspor ise 13 puanla 12. sırada bulunuyor.

Osmanlıspor, Trabzonspor'u gözüne kestirdi

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'de bu hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçtan iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'deki her maçın kendileri için önemli olduğunu ve karşılaşma seçme lükslerinin bulunmadığını ifade etti. Buz, "Trabzonspor maçı en ciddi müsabakamız. Oradan kesinlikle iyi bir neticeyle dönmek istiyoruz." dedi.

Futbolcuların, 19 Kasım Pazar günü oynanacak maça, milli takım arasını da iyi değerlendirerek özverili çalıştıklarını anlatan Buz, "Trabzonspor için de bizim için de çok önemli bir karşılaşma. İçeride iki maç kazandık ve bir de Fenerbahçe ile berabere kaldık. Fenerbahçe maçını geçtik şimdi Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Her müsabaka bizim için önemli." değerlendirmesini yaptı.

Ligdeki bütün takımların hesap içinde olduğunu vurgulayan Buz, "Önünüzdeki rakibi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Karşılaşmada üç puan alabiliyorsanız alırsınız, olmadı bir puan da iyidir. İki hafta sonraki müsabakada şu kadar puanımız olacak, bu olmaz. O yüzden hep maç maç gidiyoruz. Kendimizi geliştirdiğimizde puanlar da gelecektir." diye konuştu.

- "Takımı stabilize etmeye çalışıyoruz"

İyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Buz, "Futbolcu arkadaşlarımız uzun negatif bir dönemden geçti. Onu durdurmaya çalışıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz kalitelerini biliyorlar." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe maçındaki bir puanın öz güven açısından önemine dikkati çeken Buz, şunları kaydetti:

"Bizim için önemli bir puandı. 90 dakikaya baktığımızda en azından bir puanı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Baktığımızda takımın savunmasını düzelttik. Çok gol yeme sıkıntımız yok. Öne çıkışlarda pozisyonlara girme konusunda çalışıyoruz. Osmanlıspor, penaltı alamayan tek takımdır. Bunu da çok anlamış değilim. Biz kendi doğrularımızın üzerine gideceğiz."

#Trabzonspor
#Osmanlıspor
#Süper Lig
#maç saat kaçta
#canlı izle
#12. hafta
6 yıl önce
default-profile-img