|

Trabzonspor Rodallega ile anlaştı- Son dakika transfer haberi

Trabzonspor Rodellega ile anlaştı. Son dakika transfer haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. Trabzonspor, bir süredir görüşme halinde olduğu forvet oyuncusu Hugo Rodallega'nın transferi konusunda mutlu sona ulaştı.

Yeni Şafak
20:26 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:28 - 19/01/2017 Perşembe
DHA

Trabzonspor, bir süredir görüşme halinde olduğu forvet oyuncusu Hugo Rodallega'nın transferi konusunda mutlu sona ulaştı.



Transferi sonuçlandırmak için bizzat İzmire giden başkan Muharrem Ustanın, Rodallega ile görüştüğü, futbolcuyu ikna ettiği ve el sıkıştığı belirtildi.



Rodallega'dan menajerini Türkiyeye çağırmasını isteyen Başkan Usta, Akhisar Belediyespor yönetimi ile de her konuda anlaşmaya vardı. Rodalleganın menajerinin hafta sonu Türkiyeye geleceği ve yapılacak son görüşmenin ardından imzaların atılacağı ifade edildi.



Trabzonspor'un forvetleri sessizliğe büründü

Bu sezon gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşayan Trabzonspor, sessizliğe büründü. Bordo-mavililer, 9 Spor Toto Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 11 maçta gol atamadı.


Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalarak gruptan çıkma şansını zora soktuğu karşılaşmada da gol yollarında yine varlık gösteremedi. Bordo-mavililer bu sezon ligde oynadığı 17 maçın 9'unda gol atma başarası gösteremedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise oynadığı 5 maçın 2'nde gol atamayan Karadeniz ekibi adeta sessizliğe bürünmüş durumda.



Ligde forvet oyuncuları 1 gol atabildi


Trabzonspor'un forvet hattında görev yapan oyuncuları bu sezon ligde oynanan 17 maçta sadece bir kez rakip fileleri havalandırabildi. Bordo-mavili takımın Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçta golle tanışan Dame N'Doye, söz konusu maçın ardından ligde rakip fileleri havalandıramadı. Devre arasında kiralık olarak sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a verilen Muhammet Demir gol atamazken, diğer forvet oyuncusu Suk ve Ramil Sheidaev de ligde golle tanışamayan diğer forvet oyuncuları oldu. Karadeniz ekibinin ligde attığı 14 golün sadece 1'i forvet oyuncularından geldi.



Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 gol attılar


Trabzonspor'un forvet oyuncuları Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 gol kaydetti. N'Doya 2, Muhammet Demir, Suk ve Ramil Sheidaev 1'er gol atan isimler oldu.



Goller orta saha oyuncularından geldi.


Trabzonspor'un en golcü bölgesi ise orta saha oldu. Karadeniz ekibinin ligde attığı 14 gol 8 oyuncudan geldi. 11 gol orta saha, 2 gol savunma ve 1 gol forvet hattında görev yapan oyunculardan geldi. Takımın en golcü ismi ise 4 golle Yusuf Erdoğan oldu. Yusuf'u kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici 3 golle takip etti. Onazi ve Uğur Demirok 2, N'Doye, Bero ve Yusuf Yazıcı 1'er gol atan isimler oldu.



Forvet transferi bekleniyor


Savunma bölgesine yaptığı transferlerle güçlenen Trabzonspor, bu sezon başından beri gol yollarında yaşadığı sıkıntıya çözüm bulmak için golcü transferinde son aşamaya yaklaştı. Hugo Rodallega transferini bitirmek için yoğun çaba harcayan Karadeniz ekibi alternatif isimlerle de görüşmelerini sıcak tutuyor.


#Trabzonspor
#Hugo Rodallega
#Son dakika transfer haberleri
7 yıl önce
default-profile-img