|

Trabzonspor’dan Yatabare için bildiri

Trabzonspor Yatabare ile yollarını ayırdı. Yatabare'nin Karabükspor'a transferinin ardından Trabzonspor'dan açıklama geldi. Gelecek sezon Trabzonspor forması altında mücadele etmeyecek olan Mustapha Yatabare, Süper Toto Süper Lig e yeniden yükselme başarısı gösteren Karabükspor 'a transfer oldu. Haberin detaylarını sizler için hazırladık.

Yeni Şafak
21:05 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:19 - 28/07/2016 Perşembe
DHA

Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) forvet oyuncusu Mustapha Yatabarenin Kardemir Karabükspora transferi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.Gelecek sezonda Kardemir Karabükspor formasını terletecek olan Yatabare forvet hattında görev alacak.


Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildiride, "Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin; profesyonel futbolcu Bahadır Han Güngördünün kulübümüze transferi ve futbolcu Mustapha Yatabare'nin bir başka kulübe transfer olması durumunda bu transferden kulübümüze yüzde 50 pay verilmesi karşılığında, Kardemir Karabükspor Kulübü'ne transfer edilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi.



#Trabzonspor
#Yatabare
#Karabükspor
#Transfer
8 yıl önce