|

TRT 1 Web Tv canlı izle -Beşiktaş maçı TRT 1 canlı izle

TRT 1 Web Tv canlı izlemek için hemen tıkla. Beşiktaş Avrupa Ligi'ndeki Hapoel Beer Sheva maçını internet üzerinden canlı izlemek için TRT 1 web tv uygulamasını kullanabilirsiniz. Saat 21.00'da başlayacak karşılaşmayı TRT 1 HD kanalından canlı izleme imkanınız bulunuyor.

Yeni Şafak
20:12 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:25 - 23/02/2017 Perşembe
Diğer
TRT 1 Web Tv canlı izle -Beşiktaş maçı TRT 1 canlı izle
TRT 1 Web Tv canlı izle -Beşiktaş maçı TRT 1 canlı izle

TRT 1 Web Tv canlı izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında bu akşam Beşiktaş Vodafone Arena'da Hapoel Beer Sheva takımını konuk ediyor. Mücadelenin yayınını ise TRT 1 kanalından yapılacak. İnternet üzerinden maçı canlı izlemek isteyenler sayfamızda paylaştığımız TRT 1 Web Tv bağlantısını kullanabilirsiniz. İşte karşılaşmadan bilgiler ve tüm detaylar.





UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş ile İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva arasında oynanan rövanş maçının hakemleri ve takım kadroları şöyle:



Stat: Vodafone Arena


Hakemler: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali (Slovenya)


Beşiktaş:

Fabricio, Beck, Marcelo, Atınç Nukan, Tosic, Necip Uysal, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar


Hapoel Beer-Sheva:

Goresh, Ohayon, Hoban, Soares, Tzedek, Turjman, Ogu, Broun, Nwakaeme, Ghadir, Sahar








Beşiktaş avantajını koruyacak -

Beşiktaş, deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından rövanşta Hapoel Beer Sheva'yı evinde konuk edecek. Siyah-beyazlılar skor avantajını tura çevirmek isterken, Teknik Direktör Şenol Güneş ise kadroda değişikliklere gidecek. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Hapoel Beer Sheva'ya konuk olan siyah-beyazlı takım, İsrail'den aldığı 3-1'lik galibiyetle İstanbul'a avantajlı dönmüştü. Rövanşta yarın Vodafone Arena'da avantajı elinde bulunduran Kara Kartal, müsabakadan istediği sonuçları alıp bir üst tura çıkmak istiyor. Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva arasında oynanacak olan müsabaka saat 21.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak.



Cezalar bitiyor -

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezaları sona eren Andreas Beck ve Vincent Abouakar Hapoel Beer Sheva ile oynanacak maçta görev alabilecek. Bir önceki maçta sarı kart cezalısı olan Adriano da Hapoel Beer Sheva maçında oynayabilecek.


Teknik Direktör Ş

enol Güneş'in ilk 11'de sarı kart cezası sona eren Adriano ile birlikte Beck ve Aboubakar'a da yer vermesi bekleniyor. Öte yandan 3'er sarı kartı bulunan Tolgay Arslan ve Aboubakar'ın Hapoel Beer Sheva ile oynanan maçta sarı kart görmeleri durumunda ise bu iki futbolcu son 16 turunda oynanacak maçta görev alamayacak.



İlk 11 şekilleniyor -

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda alınan 3-1'lik skor avantajını fırsat bilerek Hapoel Beer Sheva maçında kadroda değişikliğe gitmeyi düşünüyor. Hem lig hem kupa hem de Avrupa mücadelesinde uzun süredir aynı kadroyla sahaya çıkan siyah-beyazlı takımda skor avantajı bazı futbolcuların dinlenmesine de sebep olacak. Şenol Güneş'in Hapoel Beer Sheva karşısında sahaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: "Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Gökhan İnler, Oğuzhan, Necip, Aboubakar, Babel, Cenk Tosun."



UEFA Avrupa Ligi'nde kura heyecanı -

Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi yarın yapılacak. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi, TSİ 15.00'te başlayacak. Son 32 turunda 3-1 kazandığı karşılaşmanın avantajıyla İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva'yı ağırlayacak Beşiktaş ve golsüz berabere kaldığı ilk maçın rövanşında Yunan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek Osmanlıspor da bu akşam rakiplerini elemesi halinde kuraya katılacak.



Seribaşı uygulamasının olmayacağı son 16 turu kurasında, aynı ülke takımları da eşleşebilecek. Fenerbahçe'yi eleyen Rusya'nın Krasnodar ile İngiltere'nin Manchester United ve Almanya'nın Schalke 04 takımlarının adlarını yazdırdığı son 16 turuna kalacak diğer 13 ekip, bu akşam oynanacak rövanş maçlarının ardından belli olacak. Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.




#Beşiktaş
#Hapoel Beer Sheva
#UEFA Avrupa Ligi
#son 32 turu
#canlı izle
#TRT 1
#TRT 1 Web Tv canlı izle
7 yıl önce