|

TRT Spor canlı izle - Shakhtar Donetsk Başakşehir maçı canlı izle

TRT Spor canlı izlemek için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. 2-1’lik mağlubiyetin ardından rakibini yenerek tur atlamak isteyen Medipol Başakşehir, hazırlıklarını tamamlıyor. Sizler de TRT Spor canlı izleyerek Shakhtar Donetsk Medipol Başakşehir maçını canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
09:57 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:14 - 25/08/2016 Perşembe
Diğer

TRT Spor canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan Avrupa Ligi play-off eleme turu maçlarını donmadan izleyebilirsiniz. 2-1'lik mağlubiyetin ardından Başakşehir deplasmanda avantaj arayacak. Maç ise TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Sizler de donmadan, kesintisiz bir şekilde TRT Spor kanalını izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.





Shakhtar Donetsk Başakşehir maçı saat 22.00'de oynanacak.


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MUCİZE PEŞİNDE

İstanbul'daki ilk maçta 2-1 yenilen Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play-off Turu rövanşında yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile Arena Lviv'de TSİ 22.00'de karşılaşacak. Maçı Slovakya Futbol Federasyonundan Ivan Kruzliak yönetecek.


İstanbul ekibinde zorlu Shakhtar Donetsk maçı öncesinde, sakatlığı devam eden Mehmet Batdal, Stefano Napoleoni ve Alparslan Erdem maç kadrosunda yer almıyor. Yeni transfer Mustafa Pektemek de adı daha önce UEFA'ya bildirilen listede olmadığı için bu maçta forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın forvette, ilk maçta olduğu gibi Arnavut golcü Cikalleshi'ye görev vermesi bekleniyor.


Medipol Başakşehir'in 3-2, 4-3 ya da 5-4 gibi tek farklı gollü galibiyetleri de gruplara kalmasını sağlayacak. Medipol Başakşehir'in 1-0'lık galibiyeti, her türlü beraberlik ve Shakhtar Donetsk galibiyeti, turuncu-lacivertlilerin elenmesine sebep olacak.Medipol Başakşehir, turu geçmesi halinde tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Lig'inde gruplara kalacak.


Turuncu-lacivertlilerin, Shakhtar Donetsk karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:


Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Cengiz Ünder, Visca,


Cikalleshi



19:30 Karabağ - Göteborg


20:00 Brondby - Panathinaikos


20:00 Grasshoppers - Fenerbahçe


20:00 Rosenborg - Austria Vienna


20:00 Slovan Liberec - Ae Kition


20:30 Partizan Tirana - Krasnodar


21:00 Anderlecht - Slavia Prag


21:00 Az Alkmaar - Vojvodina


21:00 Bate Borisov - Astana


21:00 Genk - Lokomotiva


21:00 Osmanlıspor - Midtjylland


21:00 Paok - Dinamo Tiflis


21:00 Skendija - Gent


21:00 Sparta Prag - Sonderjyske


21:15 Maribor - Kabala


21:30 Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv


21:30 Kızıl Yıldız - Sassuolo


21:45 Olympiakos - Arouca


21:45 St Etienne - Beitar Jerusalem


21:45 West Ham - Astra Giurgiu


22:00 S. Donetsk - İstanbul Başakşehir


22:05 Rapid Vienna - Trenci



Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Fonseca:

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında yarın karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in, Fenerbahçe'yi mağlup ederek gücünü gösterdiğini söyledi.



Ukrayna temsilcisinin teknik direktörü, maçın oynanacağı Arena Lviv'de, futbolculardan Taison ile basın toplantısı düzenledi.



Portekizli teknik adam, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, şunları kaydetti:



"Biz tabii ki Başakşehir'in oyununu iyi analiz ettik. Karşımızda çok iyi bir takım var. Fenerbahçe galibiyetiyle de motivasyonları yüksek. Yarın ki maçta onlardan daha iyi oynamak istiyoruz. Rakibimizden ilk maça göre teknik açıdan daha kaliteli oyun bekliyoruz, çünkü bu maç onlar için çok daha önemli olacak. Biz ise asla rehavete kapılmayacağız. Çünkü bu maçın önemini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimiz Young Boys maçları bize iyi bir ders oldu."



Fonseca, İstanbul'daki oyun anlayışlarını değiştirmeyeceklerini vurgulayarak, "Bizim oyunumuz rakibimize bağlı değil. Oyunu domine etmeye, 90 dakika boyunca rakibimize üstünlük kurmaya çalışacağız. Oyunu rakip yarı alanda oynayacağız." ifadelerini kullandı.



Lviv'deki Shakhtar taraftarlarını maça beklediklerini söyleyen Portekizli teknik adam, "Yarın stadın dolu olmasını isterim ama bu zor gözüküyor. Tribündeki taraftarların sayısı önemli değil, biz taraftarlarımızın desteğini her zaman hissediyoruz. Tabii ki güzel bir futbol izlemek için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.



- Shakhtar Donetsk'te 4 eksik


Shakhtar Donetsk'te, Medipol Başakşehir maçı öncesinde 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.



Teknik direktör Paulo Fonseca, futbolculardan Duarte, Shevchuk, Kanibolotskiy ve Azevedo'nun sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyeceğini belirtti.



- Taison: "İyi bir maç oynayacağımıza inanıyoruz"


Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı forvet oyuncusu Taison da önemli bir rakiple karşılaşacaklarının farkında olduklarını belirterek, şunları söyledi:



"Yarınki maç çok önemli ve tüm takım arkadaşlarım olarak bunun farkındayız. İyi bir maç oynayacağımıza inanıyoruz. Brezilya Milli Takımı'ndan davet aldım, bu nedenle de çok mutluyum. Bu davet performansıma da olumlu yansıyacaktır. Bana güvenen herkese çok teşekkür ederim."



- Muhtemel 11


Shakhtar Donetsk, Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.




Ukrayna ekibi, teknik direktör Fonseca yönetimindeki son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda top kapma, koşu ve pas çalışması yapıldı.




Shakhtar Donetsk'in, Medipol Başakşehir maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:




Pyatov, Ismaily, Rakitsky, Kucher, Srna, Stepanenko, Fred, Taison, Kovalenko, Marlos, Ferreyra.



Ukrayna ekibi, İstanbul'da 2-1 kazandığı maçın rövanşında yarın saat 22.00'de Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.



Shakhtar Donetsk - Medipol Başakşehir maçına Slovak hakem

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir'in, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek.


Ukrayna'nın Lviv şehrindeki Arena Lviv'de TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada Kruzliak'ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Tomaš Somolani yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.




Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: "Gol atarsak başka, gol yersek başka senaryo çıkacak"


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın deplasmanda Shakhtar Donetsk ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Arena Lviv'de düzenlenen basın toplantısında Abdullah Avcı, rakiplerine saygı duyduklarını ifade ederek, "İlk maçla bu maç arasında kadroda değişiklikler olacak. Her maça her oyuncu motive olmak zorunda. Taktiğimiz ise çok farklı olmayacak, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz. Bunun için de planlarımız var, umarım yarın bunları gerçekleştiririz. Çok değişik seyredilebilecek bir maç olabilir. Oyunun gidişatını, oyunun skorunu elimize alacak mıyız, almayacak mıyız o belirleyecek. Oyun ne kadar 0-0 giderse, maçın içinde o kadar kalmış olacağız. Gol atarsak başka, gol yersek başka senaryo çıkacak" dedi.


Medipol Başakşehir'in defans oyuncularından Ferhat Öztorun ise, "Çok güçlü bir takımla eşleştiğimizin farkındayız. Kendi sahamızda kaybettik ama hocamızın da dediği gibi burada maç oynanmadı. Teslim olmaya gelmedik, elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyacağız ve sonrasında sonucu göreceğiz. Maç 0-0 başlayacak, bunu bu şekilde devam ettirmemiz önemli. 3-4 taktiğimiz var ve oyunun gidişine göre bu taktiklere başvurabiliriz" şeklinde konuştu.


MAÇA HAZIRLAR

Bu arada temsilcimiz Medipol Başakşehir, Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Lviv Arena'da yaptığı idmanla tamamladı.


#TRT Spor
#Avrupa Ligi
#Medipol Başakşehir
#Shakhtar Donetsk
8 yıl önce