|

Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda bulunan A Milli Futbol Takımımız Finlandiya ile karşılaşacak. Zorlu mücadelenin hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte maç öncesi son gelişmeler.

Yeni Şafak
17:54 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:10 - 24/03/2017 Cuma
IHA
Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Finlandiya maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye ile Finlandiya karşılaşacak. A Milli Futbol Takımımızın bu zorlu mücadelesi 24 Mart Cuma akşamı saat 20.00'da TV8 kanalından canlı olarak yayınlanacak. İşte Türkiye Finlandiya maçı öncesindeki son haberler.



A Milli takım Antalya'ya geldi

- A Milli Futbol Takımı, 24 Mart Cuma günü Finlandiya ile oynayacağı maç için Antalya'ya geldi. 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak olan A Milli Takım kafilesi Antalya'ya geldi. Özel uçakla İstanbul'dan kente ulaşan milli takım kafilesi Antalya Havalimanı CIP Salonu önünde taraftarlar tarafından karşılandı. Çocuk ve taraftarlar geniş güvenlik önleminin yer aldığı havalimanında futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan, ay-yıldız atkılı küçük taraftarlarla özçekim yaptı. Kafiyeli taşıyan otobüs polis eskortu eşliğinde Belek Turizm Merkezi'ndeki konaklayacakları otele hareket etti.





Ay-yıldızlı takımın Finlandiya maçı için belirlenen 28 kişilik kadroda bulunan futbolcular şöyle:

Kaleci: Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)


Defans: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)


Orta saha: Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)


Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg)





Türkiye - Finlandiya maçının hakemi belli oldu -

A Milli Futbol Takımı'nın, Finlandiya ile 24 Mart Cuma günü oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano yönetecek. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Jesus Gil Manzano'nun yardımcılıklarını Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Del Cerro Grande olacak.



A Milli Takım'ın Finlandiya ve Moldova maçları programı

-2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Antalya'da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart'ta Moldova ile Eskişehir'de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Futbol Takımı'nın programı belli oldu. A Milli Takım, 20 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek ve Belek beldesinde yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Finlandiya maçı hazırlıkları kapsamındaki tüm çalışmalarını da bu otelin tesislerinde yapacak. TürkiyeFutbol Direktörü Fatih Terim, 23 Mart Perşembe günü saat 18.30'da Finlandiya maçı öncesinde düzenlenecek basın toplantısında konuşacak. Bu etkinliğe bir de milli futbolcu katılacak.


A Milli Takım kafilesi, 25 Mart Cumartesi günü saat 14.30'da Moldova ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan Eskişehir'e geçecek. TürkiyeFutbol Direktörü Terim, 26 Mart Pazar saat 17.30'da ilk kez bir A Milli Takım müsabakasına ev sahipliği yapacak Yeni Eskişehir Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bir milli futbolcunun da katılacağı bu toplantının ardından A Milli Takım, statta Moldova maçının son provasını gerçekleştirecek. A Milli Takım kafilesi, Moldova karşılaşmasının hemen ardından İstanbul'a dönecek.



#Türkiye
#Finlandiya
#A Milli Futbol Takımı
#2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri
#Milli maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
7 yıl önce