|

TV8 canlı izle! Türkiye Moldova maçı canlı yayın izle

TV8 canlı izleyerek bu akşam oynanacak olan Türkiye Moldova maçını donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Türkiye ile Moldova bu akşam özel bir maçta karşı karşıya gelecekler. Maç ise TV8 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Türkiye Moldova canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
14:47 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:52 - 27/03/2017 Pazartesi
Diğer
Türkiye Moldova maçı bu akşam 19.00'da TV8'de.
Türkiye Moldova maçı bu akşam 19.00'da TV8'de.

TV8 canlı izleme bilgilerini haberimizden bulabilirsiniz. Türkiye ile Moldova bu akşam Eskişehir'de özel bir maça çıkıyor. Maçtan önce ise Arda Turan'dan kötü haber geldi. Sağ kasığında problem yaşayan Arda Turan, kadrodan çıkarıldı. Heyecanla beklenen maç bu akşam saat 19.00'dan itibaren TV8 ekranlarından canlı izlenebilecek.





Arda Turan Moldova maçında yok

A Milli Takım kaptanı Arda Turan, bu akşam Eskişehir'de Moldova ile oynanacak özel maçta sağ kasığındaki problem nedeniyle forma giyemeyecek.



Dün akşam yapılan detaylı kontroller ve muayene sonrası, sağ kasığındaki yaralanmanın Moldova maçına kadar tamamen iyileşmesinin mümkün olmamasından ötürü, oyuncuyu riske etmemek amacı ile sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı sonrası, futbolcunun maç kadrosunda yer almaması uygun bulundu.



Fatih Terim: Moldova maçında genç oyunculara şans vereceğim


Fatih Terim Türkiye-Moldova karşılaşmasını oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum'da genç futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de katıldığı basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İlk olarak söz alan Çağlar Söyüncü, "Bana büyüklerim doğru yolda olduğumu, devamlı çalışmamı söylüyorlardı. Bir buçuk senelik süre çalışarak iyi geçti. Almanya macerası başladı. Çok şükür iyi gidiyor" dedi.



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de bir gazetecinin Moldova maçı için "Kadro belli mi?" sorusu üzerine, "Kadro hazır olsa hemen veririm hiçbir sorun yok. Ama bu akşam saat on buçukta aldığımız bir emar randevusu var bir- iki oyuncumuz için. O yüzden kadromuz bugün itibarıyla belli değil. Ancak kastınız genç oyunculara şans vermekse onu vereceğim. Yani aday kadromuzda bulunan yeni yüzlerin performansını değerlendirmemize imkan sağlayacak Moldova maçı. O yüzden onlara şans vereceğim, onu söyleyebilirim" diye konuştu.




'ESKİŞEHİR'DE İLK MAÇIMIZI GALİBİYETLE BİTİRMEK EN BÜYÜK ARZUM'


Fatih Terim "Maç için kriterleriniz neler olacak, neleri görmek isteyeceksiniz sahada?" sorusunu da şöyle yanıtladı:



"Bir defa Eskişehir'de ilk defa bir milli maç oynanıyor. Burada ilk defa oynanacak olmasının önemi hepimiz için malum. Eskişehir futbol geleneğine sahip bir şehir. Önemli bir futbol kültürü var seyircinin. Taraftar kültürü son derece gelişmiş bir şehrimiz Eskişehir. Eskişehir seyircisi ile milli takımın bütünleşmesi için Moldova maçı önemli bir vesile olacak. Milli maçın hiçbir zaman puan maçı veyahut hazırlık maçı gibi bir ayrımı olmaz. Yani düşüncemizde, tavrımızda, tarzımızda bir değişiklik olmayacak galibiyet adına. Sonuç ne olur bilmiyorum ama burayı da kazanıp geçmek, Eskişehir'de ilk maçımızı galibiyetle bitirmek en büyük arzum."



DENİZLİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ


Eskişehir halkına ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile teknik direktörleri Mustafa Denizli'ye teşekkür eden Fatih Terim şunları söyledi:



"Eskişehir halkına teşekkür ederim. Havaalanında bizi karşılayan devlet erkanına ve polis güçlerine, Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'a, bizim Eskişehir'deki eski futbolcu ağabeylerimize, dün antrenmanı bize açan ve evini bize açan Eskişehirspor Kulübü'ne teşekkür ederken sevgili meslektaşım ve arkadaşım Mustafa Denizli'ye de çok teşekkür ediyorum, yakın alakası ilgisi için. Ve başarılar diliyorum. Mustafa Denizli'yi burada görmekten son derece mutluyum. Türk futboluna çok büyük hizmetler vermiş bir arkadaşım, dostum."



'SİZ KAZANACAKSINIZ ONDAN SONRA ÖBÜRLERİNE BAKACAKSINIZ'


Fatih Terim bir gazetecinin "Gruptaki şansımızı değerlendirmek isterseniz neler söylemek istersiniz?" sorusu üzerine de şöyle konuştu:



"Diğer takımların sonucu ne olursa olsun, ancak siz kazandığınızda bir anlam taşır. Onun için futboldaki şu gerçeği hiç unutmamak lazım, siz kazanacaksınız ondan sonra öbürlerine bakacaksınız. O akşamın karı bize ne oldu? Ukrayna'ya yetişmemiz oldu. Nereden baktığınıza bağlı. İki tarafı da 90 dakika seyrettik biz. Maalesef Kosova maçını izlemişsinizdir puan kaybedebilirdi, artı Hırvatistan da kaybedebilirdi. Şimdi ilk 4 koptu gidiyor. Mühim olan bizim kazanmamız. Biz kazanmaya devam ettikçe yerlerimiz de yükselecektir. Şimdi bir golle dördüncü sıradayız, üç de diyebilirsiniz. Ben Haziran ayında Allah izin verirse iki numaraya geleceğimize inanıyorum."


#Türkiye
#Moldova
#Canlı izle
7 yıl önce