|

Twitter hesap onaylama 2016 -Twitter onaylı hesap nasıl yapılır?

Twitter giriş yaparak hesabınızı onaylatabilirsiniz. Onaylı hesaplara bulunan mavi tik işaretine artık siz de kavuşabilirsiniz. Twitter tarafından yapılan açıklamanın ardından artık herkes hesaplarını onaylatabilecek. Sizler de Twitter giriş yaparak hesabınızı onaylatmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
11:29 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:33 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer

Twitter giriş yaparak hesabınızı onaylatabilirsiniz. Twitter onaylı hesap nasıl yapılır diye soranlar için Twitter'dan açıklama geldi. Artık isteyen herkes mavi rozet işaretine sahip olabilecek. Twitter'da onaylı hesap yapmak için tabi bazı şartlar da bulunuyor. Peki Twitter giriş yaparak hesap nasıl onaylatılır?




Şimdiye kadar müzik, oyunculuk, moda, yönetim, politika, din, gazetecilik, medya, spor, iş dünyası ve diğer temel ilgi alanlarına mensup kullanıcılara açık olan "onaylanmış hesap" için artık herkes başvuru yapabilecek.



Twitter, daha önceki süreçte kullanıma sunduğu onaylanmış profil rozetlerini sınırlı sayıda kullanıcı kitlesine dağıttığı gerekçeleriyle eleştirilere maruz kalmıştı. Twitter'ın, spor, siyaset, magazin, basın vb. mecralardan tanınmış kişilere, ünlü markalara sağladığı onaylanmış profil rozetlerinin şimdiki süreçte daha fazla kullanıcıya ulaşabileceğini açıklandı.



Başvuru için yapılması gerekenler


*Doğrulanmış bir telefon numarası



*Doğrulanmış eposta adresi



*Twitter'ta biyografinizi bölümünü doldurmuş olmanız



*Geçerli bir profil fotoğrafı



*Doğrum tarihi (gizli olarak ayarlanabiliyor)



*Bir web sitesi



*Tweet'leriniz herkese açık olmalı



Ek olarak Twitter, pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı gibi fotoğraflı kimlik belgeleri isteyebilir.





#Twitter
#Hesap onaylatma
#Twitter giriş
8 yıl önce