|

Uşak'ta yolcu otobüsü ile ticari araç çarpıştı! 25 yaralı - Uşak haber

Uşak haberleri - Uşak'ta yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi ve kaza sonucunda 1'i ağır olmak üzere 25 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken daha sonra Uşak'taki çevre hastanelere kaldırıldılar. İşte Uşak haberleri ve kazanın ayrıntıları...

Yeni Şafak
08:42 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 05:53 - 21/07/2016 Perşembe
Diğer

Uşak haberleri - Uşak'ta, yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1'i ağır, 25 kişi yaralandı. İşte Uşak haberleri ve kazanın ayrıntıları...


Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Uşak-İzmir Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre ters yönde seyreden Mahir Erdoğan (44) yönetimindeki 07 LBJ 25 plakalı hafif ticari araç, Konya'dan İzmir yönüne giden Mahir Zeybek yönetimindeki 42 DCY 06 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsüyle çarpıştı. Hafif ticari aracın çarpması ile savrulan yolcu otobüsü yolun sağındaki istinat duvarına çarparak yan yattı.


Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Mahir Erdoğan ağır yaralanırken, otobüste bulunan 25 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


Yan yatan otobüsteki yolcuların yardımına ise UMKE ve itfaiye ekipleri yetişti. Yolcular, otobüsün yan camından Uşak UMKE ve itfaiye ekiplerinin kurduğu merdivenle dışarıya çıkarıldı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Uşak'taki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kaza nedeniyle Uşak-İzmir karayolu bir saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Araçların çekici aracılığıyla yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Otobüs yolcuları çağrılan başka bir otobüsle yollarına devam ederken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



#Uşak
#Uşak haberleri
#Trafik kazası
#25 yaralı
8 yıl önce