|

Watergarden İstanbul

Yeme-içme ve eğlence anlayışına yeni soluk getiriyor

Yeni Şafak ve
09:34 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 06:42 - 21/10/2016 Cuma
Diğer

Sıra dışı konsepti ile dünyada ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul, yeme-içme-eğlence anlayışına farklı bir soluk getiriyor.



Ziylan Gayrimenkul'un yatırımı Watergarden İstanbul “Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganı ve sıra dışı konsepti ile yeme-içme ve eğlence merkezi olarak bir ilke imza atıyor.



Dünyada ve Türkiye'de ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul'un kalbi niteliğindeki show havuzu çevresinde; farklı damaklara hitap eden restoranlar, rengârenk çocuk alanları, heyecan ve adrenalin dolu macera parkı, sağlıklı yaşamın bir parçası olan taze pazar, sokak lezzetleri ile öne çıkan nostalji sokağı, sinema, tiyatro ve konser alanları ile spor severlere özel spor merkezi yer alıyor.



Gecesi başka güzel, gündüzü başka keyifli olan Watergarden İstanbul, sizlere her anın tadını doyasıya çıkartabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor. Gündüz çocuklarınızla birlikte restoranların, eğlenceli oyun alanlarının ve macera parkının tadını çıkartırken, geceleri de Watergarden İstanbul'un özel renk cümbüşüyle şenlenen atmosferinde birbirinden farklı etkinliklere katılmanız mümkün.



Watergarden İstanbul, Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini sunan restoranları, dayanılmaz tatları keyifli bir atmosferle buluşturan bistro ve kafeleriyle İstanbul'un yeni yeme-içme ve eğlence merkezi oluyor.



En gelişmiş su, ateş, müzik, lazer ve ışık gösterileri ile show havuzu eğlence severleri farklı bir deneyime davet ediyor.



Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran “Nostalji Sokağı” Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların yer aldığı restoranlar ile ziyaretçilerine nostalji dolu anlar yaşatıyor.



Haftanın yedi günü açık olan “Taze Pazar”, damak tadının yanı sıra sağlığına özen gösteren ziyaretçiler için de alternatif oluyor.



10 salonlu “sinema kompleksi'', yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4 bin kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu ile özellikle hafta sonu çocukların vazgeçilmez adresi olan çocuk oyun alanı da Watergarden İstanbul'un farklılığını ortaya koyan detaylar arasında…



Sadece yetişkinler için değil çocuklar için de hafta sonu birbirinden eğlenceli aktiviteler ve etkinlikler hazırlayan Watergarden İstanbul her yaştan her kesime eğlence imkânı sunuyor.



Haftanın her günü 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Watergarden İstanbul büyüklere bir nefes, gençlere heyecan, küçüklere eğlence, yerli ve yabancı misafirler için Ataşehir'in kalbinde vazgeçilmez bir buluşma noktası…



Ayrıntılı Bilgi İçin;



Watergarden İstanbul Hakkında





En gelişmiş ve En Büyük Show Havuzu



Watergarden İstanbul'un kalbi konumundaki, 5 bin metrekare alan üzerine kurulu show havuzu, dünyada ve Türkiye'de ilkleri içinde barındıran bir yaşam merkezinin içinde yer alan “en büyük ve en gelişmiş” show havuzu niteliğini taşıyor. Watergarden İstanbul'da show havuzuyla; su, müzik, ateş, lazer, ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşuyor. Watergarden show havuzu yapımını Almanya'dan OASE firması üstlendi. Show havuzunun kreatif çalışmalarıyla ilgili de Almanya, Singapur ve İngiltere'den önemli firmalar çalışmalarını sürdürüyor.





15 bin metrekarelik Şehir Parkı



Watergarden İstanbul'da ayrıca içinde macera parkı, skate park, atlı karınca, dönme dolap, trambolin, tren bulunan, çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı, 15 bin metrekarelik Şehir Parkı mevcut. Yemyeşil bir alan olarak konumlanan ve açık alanların yarısını kaplayacak olan park; bitki çeşitliliğiyle bölgenin oksijen deposu da olmaya aday.





Yeme-İçme ve Eğlence Merkezi



Yeme-içme ve eğlence merkezi olarak konumlanan Watergarden İstanbul'da; Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul'daki adresleri yer alacak. Her biri muhteşem Show havuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar, bistrolar, cafeler ve foodcourt'ta; suyun ferahlığı ve şovların görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşüyor.



Nostalji Sokağı



Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran Nostalji Sokağı'nda, bugün hala büyük bir keyifle tüketilen her bölgeden yiyecek ve içeceklerin yer aldığı markalar yer alıyor. Tadı hep damağımızda kalan yöresel tatlar, saklı mutfakları ile Türk yemek kültürünü Nostalji Sokağı'nda yaşatıyor.



Taze Pazar



Dünyada sağlıklı yaşam trendinin hızla artması, doğal ürünlere gösterilen talebin çoğalmasından yola çıkılarak planlanan Taze Pazar'da, haftanın yedi günü açık kalıyor. Taptaze, yöresel lezzetlerin yer aldığı Taze Pazar; domatesin tadını, salatalığın gerçek kokusunu unutanlar için yepyeni bir adres oluyor.



Eğlencenin Yeni Adresi



Ataşehir'de konumlanacak Watergarden İstanbul'da; ayrıca 10 salonlu sinema kompleksi, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4 bin kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, çocuklar ve yetişkinlere hizmet verecek spor merkezi, çocuk oyun alanı yer alıyor.



Eşsiz bir lokasyon: Ataşehir



İstanbul'un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir'de, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yer alan Watergarden İstanbul, milyonlarca İstanbulluya, yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunuyor.



Watergarden İstanbul Mağaza Listesi:



Alaçatı Muhallebicisi, Anadolu Taşfırın, Barcelos, Beylerbeyi Profiterol, Biber Bar, Burger King, Carl's Jr, Charqutere Vintage, Cinemars, Cold Stone, D&R, Douwe Egberts, Döviz, Etabal Honeyci, Ferruh Filiz, Galeri optik, Gnc, Gobitte, Goose, Göcek Mantı, Günaydın, Happy Moons, Hazer Baba-Arifoğlu, Heryer Çiçek, Hisar, Huqqa, İstanbul Restaurant, Joker Toys, Kahve Dünyası, KaşıBeyaz, Kiko, Korkmaz, KRC, Krispy Kreme, Mac Fit , Mado, Malatya Pazarı, Manav, Marmaris Büfe, Mehmet Tatlı, Midpoint, Migros, Miniso, Nefise Organik, New Castle Pub, Olive Farm- Eyüp Sabri Tuncer, Özsüt, Panshow, Penti, Saat & Saat, Schooter Cafe, Simit Sarayı, Sütiş/ Espresso Lab, Tarihi Beyoğlu Kahvecisi, Tırtıl Kids, Tiyatro, Turkcell, Türktelekom, Wake & Cake, Watergarden Eczane, Watergarden Manavı, Watsons, Wood Karaoke, Yves Rocher ve daha birçok marka…





#konut
#poroje
#Watergarden
7 yıl önce