|

WhatsApp Web giriş! WhatsApp Web bilgisayarda/PC'de nasıl kullanılır?

WhatsApp Web giriş işlemleri haberimizde. Bilgisayar başında çalışanların işini kolaylaştırmak için hizmete sunulan WhatsApp Web ugyulamasını kullanmak oldukça basittir. WhatsApp Web uygulaması tüm tarayıcılarda kullanılabilir mi, nasıl kullanılır? sorularının cevabını haberimizde sizlere sunuyoruz. Teknoloji ve mobil dünyasındaki en güncel gelişmeleri yenisafak.com üzerinden yakından takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:14 - 26/10/2016 Çarşamba
Diğer

WhatsApp Web bilgisayarda nasıl kullanılır? WhatsApp Web giriş nasıl yapılır? sorularının yanıtı haberimizde. WhatsApp uygulamasını aktif olarak kullanıp vaktin çoğunu bilgisayar başında geçirmek zorunda olanlar için hazırlanan WhatsApp uygulaması ile kolaylıkla yazışabilir ve veri alım- gönderimi yapılabilir. İşte tüm ayrıntılar...



Whatsapp Web uygulamasını nasıl kullanacağımıza gelecek olursak öncelikle güncel bir sürüme sahip olmalısınız. Whatsapp uygulamasını açtıktan sonra Android bir telefon kullananlar menüye dokunarak, iPhone kullanıcıları ise ayarlar seçeneğine dokunarak Whatsapp Web ikonunu görebilirler. Whatsapp Web ikonuna dokunduktan sonra telefonun kamerası aktif olacak. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızdaki Chrome tarayıcınızdan Whatsapp Web adresine giderek bu sayfada karşımıza çıkan QR kodunu telefonumuzda açık olan kamera ile okutuyoruz.



WhatsApp Web'i kullanabilmek için üç şart bulunuyor. Bunlardan ilki oldukça basit ancak oldukça önemli. WhatsApp Web kullanabilmeniz için öncelikle iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry veyahut Nokia S60 işletim sistemi olan bir cihaz üzerinde WhatsApp uygulaması kullanıyor olmalısınız.



Diğer şartlarsa, bilgisayarınızda Chrome, Opera, Firefox veya Safari tarayıcılarından bir tanesini kullanıyor olması ve mobil cihazınızdaki WhatsApp'ın en güncel sürüme sahip olması.



Bunun yanında WhatsApp'ın Mac ve Windows bilgisayarlar için uygulamaları da yer alıyor, bunlar sayesinde tarayıcıya gerek duymadan da WhatsApp Web'i rahatlıkla kullanmanız mümkün.



WhatsApp Web nasıl kullanılır?


İlk olarak WhatsApp'ın en günce sürümünü kullanmalısınız, eğer eski bir sürüme sahipseniz uygulamayı güncelleyin.



Sonrasında tarayıcı açın ve

adresine gidin.



Sayfaya gittikten sonra, mobil cihazınızdaki WhatsApp uygulamasına girin. WhatsApp-Ayarlar bölümüne giriş yapın ve WhatsApp Web'ı seçin.



#WhatsApp
#WhatsApp Web giriş
#WhatsApp Web nasıl kullanılır
7 yıl önce